Prati nas

Video

The Weeknd ima novu pesmu i u njoj pominje Brad Pitta

i come alive in the fall time

A photo posted by The Weeknd (@theweeknd) on

Popularni kanadski kantautor The Weeknd, kome je pravo ime Abel Tesfaye, objavio je novi singl, prvi sa novog albuma, u kom je pokazao da je na strani Brad Pitta u razvodu glumca od supruge Angeline Jolie.

Samo 36 sati od objave razvoda poznatog para, muzičar je objavio pesmu Starboy, a velika slučajnost je da se u njoj pominje upravo Pitt. “Let a n - - ga Brad Pitt/Legend of the fall took the year like a bandit”, kaže Weeknd u pesmi, aludirajući na svoj veliki uspeh koji je postigao prošle jeseni, kada je sa singlovima Can’t feel my face i The hills stigao na prvo mesto Billbordove liste, kao i ogromom slavom koju mu je doneo album Beauty Behind the Madness.

Bradov proboj bio je 1994. godine sa filmom Legends of the fall, a s obzirom na to da je ovih dana jedna od najkomentarisanijih poznatih ličnosti na svetu, pevačeva analogija nije mogla da bude u bolje vreme.

Preslušajte novi Weendov singl na kom je sarađivao sa dvojcem Daft Punk, a koji najavljuje novi album istog naziva, čije se objavljivanje očekuje 25. novembra.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top