in

Tinejdžeri rasplakali Jennifer Aniston (VIDEO)


(foto: WENN)
(foto: WENN)

Glumica Jennifer Aniston ovog vikenda je prisustvovala filmskom festivalu Giffoni u Italiji, gde je odgovarala na pitanja dece i tinejdžera.

Jennifer je bila dirnuta količinom zanimljivih i mudrih pitanja koja su joj bila postavljena. Jedan mladić je upitao da li se ikada probudila i nije znala ko je: „Nema dovoljno prstiju u ovoj celoj sobi da prebrojim koliko puta mi se to desilo“, odgovorila je glumica i iznenadila sve prisutne.

„Ipak, svi smo mi ljudska bića, nema veze da li smo konobarice, pekari, studenti ili bilo šta drugo, nekada možemo zastati i pomisliti da ne možemo dalje. Ili da je sve ovo previše. Moje srce to ne može da podnese ili je patnja toliko velika, ili da li sam ja dovoljno dobar? Da li ću preživeti?“, dodala je ona.

https://www.youtube.com/watch?v=cbnIegD7-IQ

Nastavila je sa odgovorima, a u jednom momentu se toliko raznežila da je čak i zaplakala. Objasnila je da i popularne ličnosti imaju iste probleme kao i svi ostali: „Znajte da su i vaši glumci, idoli, kako god ih zovete, imali ista iskustva mnogo, mnogo puta u životu. Nema ničega što nas odvaja od vas, jer svi smo mi krenuli sa istog mesta. Svi smo došli ni od kuda. Svi smo rođeni mali i nevini. Ne kažnjavajte sebe jer se osećate tako. Pričajte sa ljudima i tražite pomoć, pa ćete uvek naći nešto što će vas inspirisati“, savetovala je glumica i oduševila iskrenošću i skromnošću.