Prati nas

Extra

Tom Cruise napušta sajentologiju!

Shvatio da mu je kćerka važnija (foto: Wenn)

Shvatio da mu je kćerka važnija (foto: Wenn)

Kako pišu američki medijiholivudska zvezda Tom Cruise ozbiljno razmišlja da napusti Sajentološku crkvu jer više ne može da trpi njeno uplitanje u svoj život.

Glumac je jedan od najpoznatijih članova te crkve već dugi niz godina, a na odluku da je napusti došao je posle jednog telefonskog razgovora sa kćerkicom Suri. “Pričala je o svojim časovima baleta i koliko mnogo voli balet. Tada je Tom shvatio da je nikada nije video kako igra i rasplakao se” izjavio je izvor blizak zvezdi i dodao “Shvatio je da odrasta pred njegovim očima, a on nije tu da tome prisustvuje. Pričaju telefonom i preko video poziva, ali to jednostavno nije isto”.

Ono što sajentolozima smeta jeste činjenica da Tom ne odgaja svoje dete po načelima njihove religije. Ako je proglase kao neprijatelja crkve, Tomu će biti vrlo teško da ima bilo kakav odnos s njom. “Nije mu lako, ali napokon će staviti svoju ćerku na prvo mesto” zaključio je izvor. Cruise će, navodno, povesti Suri na promociju novog nastavka serijala Mission Impossible kako bi joj bio bliže i kako bi proveli neko vreme zajedno.

 

4 komentara

4 Comments

 1. kiki

  05. 07. 2015. at 15:40

  “crkva” zbog koje covek nema vremena da vidi rodjendo dete se zove SEKTA, ako mene pitate.

 2. Sanja

  06. 07. 2015. at 00:54

  Gledala sam skoro ispovest zene koja je jedva zivu glavu izvukla zahvaljujuci ovoj sekti. Doveli su je do dna! Drogirali je, zabranili joj da vidja svoju decu, bacili je u neki veceraj da radi a plata je njima odlazila. Pravom recju ovo je najveci uzas koji moze da se desi coveku da upadne u kandze ovog zla.

 3. Sanja

  06. 07. 2015. at 00:55

  ‘veseraj (prebacuje mi kompjuter reci)

 4. ss

  06. 07. 2015. at 02:09

  Sam je kriv za to sto mu je sekta unistila dva braka i ceo zivot. Ajde mogu da razumem ljude koji su ateisti ali koji su u sekti nikako. Samo neki retard moze da veruje sektasima

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top