Tom Cruise održava audicije ne bi li našao pravu devojku za sebe

Audicijama do žene! (foto:WENN)
Audicijama do žene! (foto:WENN)

Šuška se da je u poslednje vreme popularni holivudski glumac Tom Cruise organizovao nekoliko audicija za svojom životnom saputnicom.

Glumac navodno često održava tajne audicije, na kojima mu se predstavljaju devojke koje bi mogao da oženi. Navodno je tako našao i prethodnu ženu Katie Holmes.

“Tom je bio pod stresom kada mu se spomene izlazak i veze, nakon što se njegova poslednja ‘pretraga’ za ženom završila neslavno, ali na kraju mu je dosadilo da bude sam”, izjavio je izvor blizak glumcu.

U oktobru 2012, magazin Vanity Fair je posetio glumca na jednoj od ovih audicija i ponosno objavio tekst kako Tom, kao pravi regruter, na kauču i prekrštenim nogama, intervjuiše mlade glumice i devojke, za koje se nada da mogu biti potencijalne supruge, a priča se da su kastinzima prisustvovale i lepotice Sofia Vergara i Scarlett Johansson.

Pošto su priče o njegovom ljubavnom životu prestale da pune naslovne stranice, zvezda očekuje da će imati ponovo sreće u ljubavi. U stvari, izvor otkriva da Tom je počeo ozbiljno da se viđa i bolje upoznaje sa britanskom glumicom Katherine Waterson.

“Nekoliko puta su izašli, ali Tom i dalje nije siguran da li je ona sa kojom može da napravi nešto više. On je veoma probirljiv kada su u pitanju žene, ali je veoma uzbuđen zbog Katherine”, zaključio je izvor.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI