Search
Close this search box.

Traži 2.000.000 dinara jer je nazvao narkomankom i lakom ženom

Bojana za uvredu časti od bivšeg supruga traži 2.000.000 dinara

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bojana za uvredu časti od bivšeg supruga traži 2.000.000 dinara

 

U toku jučerašnjeg dana, glavna tema svih domaćih portala bio je Vladimir Stojković koji je izneo niz uvreda na račun svoje bivše supruge Bojane Rajić nazvavši je narkomankom, lakom ženom i lošom majkom.

Prema pisanju izvora Bojana je juče putem svog advokata tužila bivšeg supruga zbog uvrede časti – ona od njega potražuje 2.000.000 dinara, a od suda zahteva da golmanu zabrani da viđa sina Lava, čiji je ona staratelj.

“Shvatam da je ona ljuta jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno puno košta, ali za to će morati da se obrati ljudima iz svoje prošlosti, sa kojima je tesno poslovno sarađivala, jer će joj oni dati po nabavnoj ceni, zaslužila je”, između ostalog stoji u Stojkovićevom saopštenju. „Ali šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnom uslugom po sobama.“

Šokantno saopštenje Vladimira Stojkovića ovde pročitajte u celosti.

Bojana se u toku jučerašnjeg dana oglasila putem Facebooka, poručivši da sem rečenice „Nemam komentar“ ništa nije rekla novinarima. „Molim novinare da vode računa sa mojim navodnim izjavama, jer nijedan novinar u Srbiji nije od mene čuo više od: „NEMAM KOMENTAR“!

Redakcija Tracara.com
Foto: Klub Teatro PR

POSLEDNJE VESTI