Search
Close this search box.

Vladimir Stojković: Bojana je narkoman

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Golman Vladimir Stojković nije se često oglašavao po pitanju bivše supruge Bojane Rajić, sa kojom ima sina Lava, ali je ćutanje prekinuo šokantnim saopštenjem objavljenom na njegovom Facebooku.

On navodi da je razlog njegovog ćutanja bio upravo sin, ali da je zbog njega odlučio da progovori. „Zazirući od toga kakve posledice u budućnosti mogu nastati po njega, shvatio sam da će mu istina mnogo manje štete napraviti, nego život pored osobe sa kojom sada živi. Osobe bez morala, bez kodeksa, bez vaspitanja, kojoj je lični interes i zadovoljavanje animalnih instikata ispred interesa, sreće i mira rođenog deteta,“počinje on saopštenje, u kome se osvrće na optužbe bivše supruge da nije plaćao alimentaciju.

„Isprovociran orkestriranim plasiranjem neistina, želeo bih da obavestim sve one koji sa mnom nisu dovoljno bliski, da sam osobi kojoj navodno ne plaćam alimentaciju od 600 evra, svojevremeno isplatio tričavih 26.000 evra unapred, da bi lagodno i bez stresa mogla da izdržava dete, za šta posedujem uredno potpisanu priznanicu. Ne pristajem na ucene i perfidne pokušaje da se u javnosti predstavim kao maloumnik koji ne izdržava rođeno dete. Nezavisno od pomenute cifre, bez pogovora svakog meseca finansiram i vrtić, što ne spada u troškove alimentacije, a što takođe mogu da dokumentujem,“ kaže Stojković i optužuje bivšu suprugu da ima potrebe za drogom.

„Shvatam da je ona ljuta jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno puno košta, ali za to će morati da se obrati ljudima iz svoje prošlosti, sa kojima je tesno poslovno sarađivala, jer će joj oni dati po nabavnoj ceni, zaslužila je.“

Stojković se osvrće i na sporni stan, o kome su mediji pisali prethodnih nedelja, a koji je on navodno oduzeo Bojani. „Iako sam pristao da joj dam stan na doživotno korišćenje, nismo precizirali o kojoj se nekretnini radi. Plan je bio da dobije pristojan funkcionalan stan, kakav zadovoljava potrebe i mnogo veće porodice, a da od rentiranja spo**og, u koji je provalila, dete dobija alimentaciju. Međutim, van dogovora i mog odobrenja, osoba se poslužila uličarskom metodom, njenom mentalnom sklopu vrlo bliskom, i obila bravu. O istom postupku me je obavestila SMS porukom. Ali šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnom uslugom po sobama. Nažalost, ovaj podatak je do mene došao tek kada sam odlučio da sa osobom ne želim da nastavim život. Voleo bih da je bilo ranije. Isto bih voleo da su i svi ti muškarci koji su mi posle šapatom govorili o njenom promiskuitetnom ponašanju tokom braka bili malo agilniji, otvorili mi oči i prekinuli mi agoniju u samom povoju. Ovako, ostaje samo da žalim i strepim za dobrobit svog deteta, koje bezbrižnost detinjstva provodi kao talac gramzive i nezajažljive majke, spremne na sve, da sebi, bez ikakvog rada, osigura život pijane milionerke,“ ističe Stojković i završava:

„Ćutanje je potvrđivanje, a ja svakako nisam zaslužio da u javnosti budem demonizovan samo zbog toga što u samom startu nisam prozreo Samantu. Trebalo mi je nešto više od dve godine, ali ja sam svoje greške platio. Pošteno i sa kamatom. Sada može da naplaćuje oženjenoj gospodi sa kojima ima prisne kontakte, a mene i moje prijatelje najbolje je da zaboravi. Mi smo nju odavno. Ovo je poslednja usluga koju joj činim, jer poznavajući taj mentalni sklop, ushićenje što vidi svoju fotografiju u novinama biće mnogo veće nego nezadovoljstvo sadržajem teksta.“

Saopštenje u celosti pročitajte ovde.

Redakcija Tracara.com
Foto: Blic

POSLEDNJE VESTI