in

Tužiću Milicu Pavlović zbog serije: Muž pokojne pevačice poludeo zbog snimanja

Zoran Marjanović je optužen da je ubio suprugu


U petak je u Beogradu počelo snimanje serije Pevačica, zasnovano na životu i ubistvu pevačice Jelene Marjanović. Glavnu ulogu igra Milica Pavlović, ali ova ideja se ne dopada svima.

Zoran Marjanović, muž tragično preminule pevačice, odlučio je da tuži reditelja Predraga Gagu Antonijevića jer nije tražio dozvolu za snimanje serije o njegovoj ubijenoj supruzi.

Prošlo je više od četiri godine od kako je pevačica brutalno ubijena na nasipu u Borči i od tada, pa sve do danas, nema naznaka da će misterija biti rešena, iako je suprug u više navrata bio optužen.

„Ni Zorana, ni njegovu porodicu, a ni Jelenine sestre Maju i Teodoru niko nije pitao da li se slažu da se snimi serija o Jeleni. Oni su očajni. Ako je istina da se serija snima po rekonstrukciji Jeleninog ubistva, Zoran će sigurno tužiti kompletnu ekipu koja radi na projektu,“ priča izvor za Svet.

„On već sada radi na tome sa timom advokata. Jelenu nije poznavao niko od pomenutih ljudi, niko ne zna ništa o njoj, osim onoga što su pročitali iz medija, a većina tih stvari nisu istinite. Zoran je bio zgrožen kada je čuo da će inscenirati Jecino gostovanje kod Ognjena Amidžića, znajući da njegova ubijena supruga tamo nikada nije gostovala jer je za njih bila nepoznata. Rekao je: „Tužiću Milicu i celu ekipu! Skrnave ime moje žene!“navodi izvor blizak porodici za Svet.

Kako dalje navodi, Marjanovići će po svaku cenu sprečiti emitovanje serije.

„Jelena je na svim naslovnim stranama od kada je ubijena i porodica na to ne može da utiče, ali i te kako može na sve one koji žele da zarade na konto tragedije,“ priča izvor blizak Marjanovićima i Krsmanovićima, koji su van sebe, posebno Jelenine sestre.

Foto: Instagram

Teodora i Maja Krsmanović javno su napale Milicu čim se na Fejsbuku pohvalila da je dobila ulogu i poručile joj da zbog para gazi preko mrtvih.

„Osećaš euforiju?! Pa vidi, mlada damo, ja imam dovoljno izgrađenu svest o tome da nikada ne bih pristala da glumim, nedajbože, neku tvoju ubijenu rođaku! Razmisli malo ozbiljnije o svemu ovome. Veruj mi, nije teško shvatiti šta u ovoj situaciji debelo „ne štima“. Nekada zaista ostanem bez teksta koliko su neki ljudi nehumani, tugica!“ napisala je Maja, a ubrzo se oglasila i Teodora.

„Očigledno se za pare gazi i preko mrtvih! Verovatno i Jana oseća istu euforiju zbog snimanja ove morbidne serije o svojoj mami.“ napisala je ona, a potom se obratila celoj ekipi serije:

„Ma ne oseća samo Milica euforiju, već ceo taj tim ludaka! Ogorčene smo, bolje reći zgrožene, kao i cela Srbija.“ napisala je Teodora, Jelenina sestra od strica.