Prati nas

Televizija

TV transfer: Nataša Miljković prelazi na Prvu

Novinarka Nataša Miljković za nekoliko nedelja oprostiće se od Radio-televizije Srbije, gde je provela 14 godina i karijeru će nastaviti na televiziji Prva. 

“Nedeljama su trajali pregovori čelnih ljudi TV Prva i Nataše. Jedan od uslova koji je voditeljka postavila jeste da dobije emisiju koja će biti u popodnevnom terminu emitovanja, što joj je uslišeno. Nataša je pristala da pređe u novo jato, ali su odlučili da celu priču sačuvaju od javnosti sve do kraja ovog meseca. Nedavno je saopštila na RTS-u da odlazi sa ove televizije i potom otišla u svoju novu kuću gde je potpisala ugovor”, rekao je izvor.

Ona će najverovatnije voditi emisiju koja će se baviti problemima društva, a da je transferu kumovala Maja Nikolić, njena venčana kuma.

“Mi konstantno radimo da okupimo najbolji voditeljski i novinarski tim kako bismo proizveli najbolji program. Tako će biti i u narednoj programskoj šemi za koju spremamo brojna iznenađenja”, rekla je Slađa Paunović, potparol Prve.

Podestimo, pre nekoliko meseci voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević prešli su sa Pinka na Prvu, a sa RTS je otišao Žika Šarenica na Pink.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top