Poznati o izborima: zašto je važno da glasaš!

(foto: pecinackiinfoportal.org)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: pecinackiinfoportal.org)

Kako je danas u toku glasanje za predsednika Srbije, poznate ličnosti su ispunile svoju građansku dužnost, a evo šta su neki od njih o tome rekli na društvenim mrežama.

 
A post shared by pratimpoznate (@pratimpoznate) on
Flying back to Serbia TO VOTE! Serbia ?? vote today! Ovo što ću sada napisati na našem jeziku, neću i na engleskom… jer me je sramota da stranci koji me prate znaju istinu kroz šta prolazim godinama u mojoj zemlji i sa kakvim preprekama se borim. Zašto želim da glasam danas? Jer želim PROMENU! Neću više da me zabranjuju i medijski linčuju zato što nisam „njihova“, neću da gledam kako se bagra veliča a dobri bacaju u blato, neću da gledam kako se krše ljudska prava, pravo na život, rad, slobodu mišljenja i govora… Hoću zemlju gde neću biti na spisku za odstrel, gde se moja majka neće plašiti zato što joj je ćerka hrabra da kaže šta misli… Dosta je bilo straha, dosta smo se plašili. Hoćemo zemlju gde će kriminalci biti u zatvoru a ne na tv ekranima… I zato hajde da danas svi glasamo! Da bi sutra živeli bolje. A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on
 
Go vote! #serbia ??#presidentialelection #nofear A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

3 Responses

  1. Poruka za krki, podrzavam to napisano, samo ne onu sto to napisa, jer ta ista prava uskracuje drugima, daje sebi za pravo da proziva druge kriminalcima, a kad pomenes njenog oca to je odmah linc, trazi pravo na slobodu govora i misljenja, naravno ako se to odnosi samo na nju jer je ona samo „surovo iskrena“ a svi drugi grese i zli su. Ona treba da odredjuje ko je sa kim, i ako joj se nesvidjja sa kim ko sedi ili se slika ili se usudi da ne poslusa i skine sliku sa nepozeljnim likom u krkinoj glavi, e onda to postaje tragedija koja urodi najodvratnijim vredjanjem i javnim prozivkama.
    Prema tome trazi prava za sve, a kukaj samo za ona koja ti dajes a ne dobijas. Sve ostalo je licemerstvo i glupost.

  2. Vazno je glasati da bismo konacno vucica, cecu i ostale lopove smestili u zatvor

  3. ova smaracica karleusa nikako da ukapira da ona, ustvari, nije zabranjena nego jednostavno nema nikakve kvalitete- ni intelektualne niti pevacke- koji bi bili interesantni normalnim tv stanicama, pa da je zivkaju svaki cas.. vulgarna nekulturna i nevaspitana sa megalomanskim egom koja svaku prostu recenicu (ne ume ona da dobaci do prosto prosirene) koju pocinje sa „ja sam neko….“ niti treba niti moze biti interesantna. i da, jeco pa i ti si bila sa kriminalcem..onaj canda nije bio profesor literature ako se dobro secam. a ni karic nije cvecka. ne mlati vise o kriminalcima, ziva bila.
    ali sestro, zato je glavna na grandu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI