in

Odlučeno je: Zvezde Granda se vraćaju na Pink

Nakon što premijera nove sezone Zvezde Granda nije emitovana u subotu, kao što je to najavljeno, počele su da kruže glasine da će se popularna emisija vratiti na televiziju Pink posle nekoliko godina. Ove priče su sada konačno potvrđene, a Željko Mitrović je prihvatio da se na njegovoj televiziji prikazuju tri emisije koje su donedavno bile u vlasništvu TV Prve.

Kako obaveštava Srpski telegraf gotovo sve oko TV transfera decenije je gotovo. Mitrović će u toku dana potpisati ugovor sa SBB-om, a tada će i transakcija postati zvanična.

„Na Pink prelaze emisije Zvezde Granda, Nikad nije kasno i Grand specijal. Iako Mitrović isprva nije hteo da preuzme Zvezde Granda, njegovi najbliži su, navodno, uspeli da ga nagovore, te je ipak pristao da se sva tri šoua emituju na ružičastoj televiziji. Mitrović će u sredu potpisati ugovor sa SBB-om, te će transakcija postati javna“, izjavio je dobro obavešteni izvor.

Mnogi su se pitali i kakva sudbina čeka Pinkove zvezde, ako se Zvezde Granda zaista vrate na ružičastu televiziju. Ali fanovi Pinkovog takmičenja ne treba da se brinu, jer će i ono nastaviti da se emituje kao što je planirano.

„Željko nije odustao od Pinkovih zvezda, tako da će se oba takmičenja emitovati na Pinku. Svako će imati svoj termin. Kako, međutim, na Pink dolaze tri nove emisije, evidentno je da će neka koja se već emituje morati da strada. Po svemu sudeći, to će biti Nedeljno popodne Lee Kiš. Kako se ono emituje već 11 godina, odlučeno je da se ne ukine skroz, već da se prebaci na kanal Pink 2, koji je Mitrović rešio da ojača“, rekao je izvor za kraj.