Prati nas

Bizarno

Tyga udario na Kylie Jenner: Uspešna je zbog mene

Čini se da bi svi delić popularnosti koji dolazi uz Kylie Jenner!

Iako je sada u vezi sa reperom Travisom Scottom, uspešna devojka neposredno pre njega bila je sa reperom Tygom. Par je bio u turbulentnoj vezi od 2014. do 2017. godine, uz česte prekide, pa zbog toga mnoge nije iznenadilo što je Kylie odmah po raskidu započela vezu sa Scottom, sa kojim sada ima kćerku Stormi.

No, čini se Tyga ne može da je zaboravi. On je u emisiji “Queen Radio” koju vodi Nicki Minaj izjavio kako je upravo on zaslužan za ogroman uspeh koji je Kylie u međuvremenu ostvarila.

Dodao je kako je to opšte poznata stvar i da svi koji to ne vide treba da pogledaju Kylie pre i posle veze sa njim.

“Ona je oduvek imala platformu, njoj je sudbina da bude tu gde jeste. No, kada sam ja ušao u njen život, sugerisao sam mnogo toga – šta da uradi, kako da se ofarba…” otkrio je reper.

Čak je rekao kako je on bio taj koji je pomogao Kylie pri izboru imena i boja za prvu kolekciju ruževa. “Mnogo je tu stvari, a ljudi sad vide šta se dešava. Bog će mi vratiti to jednog dana…”, zaključio je.

Kylie je nakon raskida priznala da nije bilo svađe među njima, već su se jednostavno dogovorili da je odluka o raskidu najpametnija.

1 komentar

1 komentar

  1. noname

    01. 09. 2018. at 19:58

    jes k**ac zbog njega hahaha smesno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top