in

U sportskom izdanju: George i Amal Clooney u šetnji nakon tenisa


Uživaju zajedno (Foto: Instagram)

George i Amal Clooney viđeni su kako šetaju držeći se za ruke nakon što su zajedno igrali tenis u Lalju, Italiji.

Pedesetšestogodišnji oskarovac šetao je sa svojom suprugom u tamnoj polo majici, sportskom šorcu i belim patikama, dok je njegova lepša polovina ponela crni top sa natpisom, suknju iste boje, i takođe bele patike.

https://www.instagram.com/p/BX6nZfWgX3P/?tagged=amalclooney

Par je pre nešto više od dva meseca na svet dočekao blizance Ellu i Alexandera.

Bivši zakleti neženja se u ulozi tate odlično snalazi:

„On je prezadovoljan svojim životom. Imati decu, i njihov život generalno je jednostavno neverovatan osećaj za njega i Amal.“ izjavio je za Entertainment Tonight Georgeov blizak prijatelj, i poslovni partner Rande Gerber. „Klinci su savršen miks Georgea i Amal, zaista su preslatki.“ dodao je Rande.

Na pitanje kako se Amal snalazi kao majka, Rande je rekao: „Njoj to ide prirodno. Izgleda prelepo, i oboje se snalaze odlično.“.

Ranije ovog leta, francuski magazin Voici objavio je fotografije Elle i Alexandera koje su paparaci uslikali na privatnom imanju Amal i Georgea na jezeru Komo, u Italiji. Glumac je obećao da će biti preduzete neophodne mere za kažnjavanje ilegalnog fotografisanja njegove dece.

„Prošle nedelje, fotografi magazina Voici preskočili su našu ogradu, popeli se na drveće i ilegalno fotografisali našu decu unutar kuće.“ rekao je George za Us i dodao: „Fotografi, agencija i magazin će odgovarati pred zakonom. Bezbednost naše dece to zahteva.“ završio je novopečeni otac.