in

Ubijen Đorđe Zafirović, dečko Katarine Živković?


Đorđe Zafirović Zafir i Katarina Živković

U pucnjavi koja se tokom popodneva dogodila u Futogu kod Novog Sada, ubijen je Đorđe Zafirović, bivši zet Dragoslava Kosmajca.

„Oko 16.40 smo intervenisali u Ulici cara Lazara u Futogu i mogli smo samo da konstatujemo smrt muške osobe starosti između 30 i 40 godina“, navela je portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać za N1.

Šira javnost za Zafira je čula kada je u novembru je dnevni list Alo pisao da je u vezi sa Živkovićevom. Par je tada viđen u beogradskom tržnom centru, gde su zajedno gledali filmski hit „Južni vetar”.

Zafir je živeo u ilegali otkako su ga prijatelji Luke Bojovića osumnjičili da je organizovao ubistvo Radeta Rakonjca.

„Kaća ubija bez metka! Ovo je bio jedan od komentara na društvenim mrežama kada je pevačica sebe častila novim osmehom od milion dolara, a Zafira zbog toga u šali prozivaju „da se zaljubio i izgubio glavu”. Zafir i Kaća kriju od javnosti da su u vezi i zaobilaze poznate prestoničke klubove, jer za njim, navodno, traga klan Luke Bojovića, zbog sumnje da je organizovao ubistvo Radeta Rakonjca, kuma Željka Ražnatovića Arkana,“ otkrio je izvor Alo pa objasnio:

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

„Pretpostavka je da se Zafir sukobio sa ekipom Luke Bojovića zbog poslova sa drogom. Filip Korać, Bojovićev najbliži saradnik, posumnjao je posle likvidacije Rakonjca, 2. aprila 2014. ispred beogradskog kafića „Mariki”, na Zafira kao mogućeg nalogodavca. Korać je posle toga pobegao u Holandiju, jer je bilo indicija da je on sledeća meta Bojovićevih protivnika. U Srbiju se vratio početkom 2015, kada je sklopio kockice ko je udario na Bojovićev klan i kada je odlučio da poravna račune. Interesantno je da je u Beogradu viđan za volanom luksuznog džipa, koji je vozio upravo Zafir. Tada se pričalo da se tog džipa dokopao tako što je sa Zafirovim saradnicima prebio neke stare dugove. Zafira od tada niko nije video u gradu, ali je u podzemlju procurila informacija da je u vezi sa zanosnom pevačicom.“

„Zafir je živeo u dubokoj ilegali, a ovo mu je prvi put da se pojavio u centru Beograda. Bio je obazriv dok je sa pevačicom prolazio hodnicima tržnog centra, ali nijednog trenutka nije skidao ruku s njenog ramena! Pitanje je da li ga ljudi Luke Bojovića još prate, jer se posle ubistva Rakonjca pričalo da im je osveta glavni cilj,“ dodao je on.