Prati nas

Televizija

Učesnik ‘Prvog glasa’ u Zvezdama Granda, JK mu rekla da je mali rob

Taj tvoj čudan izgled, tvoja “fačica” čudna je veliki plus, rekla je JK.

Grand Online

Borisa Petrovića publika je upoznala u muzičkom takmičenju Prvi glas Srbije, a sinoć se ponovo pojavio pred žirijem Zvezdi Granda, koji je i ovoga puta bio bez dlake na jeziku.

Petrović je otkrio da je rođen u blizini rodnog sela Duška Tošića, supruga Jelene Karleuše, zbog čega je ona prva prokomentarisala njegov performans.

“Ti si mali rob koji bi učinio sve da dobiješ glas, prava si ulizica”, rekla je Jelena Karleuša. “On je super dečko, učestvovao je u Prvom glasu Srbije”, rekla je Marija Jeleni.

“Trenutno imam određene tegobe, nemam energiju, dao sam 10 posto od sebe, ali sam došao”, rekao je takmičar.

“Ono što je jako bitno je da se skine pogrešna priča oko mojih komentara. Nije bitno kako ste obučeni ako nemate harizmu i nešto što vas izdvaja, neku energiju, vi niste imali ništa. Taj tvoj čudan izgled, tvoja “fačica” čudna je veliki plus, specifičan si i to bih izdvojila kod tebe”, rekla je ona Borisu.

“Estrada je skup svega što morate da posedujete, a ne samo pevanje. Talenta da se predstavite, nametnete, harizme.”

loading...
6 komentara

6 Comments

 1. lulu

  11. 02. 2018. at 08:10

  Za uspeh na estradi potrebna je: malo poznate majke da te pogura, malo momka mafijaša da te isfinasira, malo skandala, malo instant brakova sa bogatim nasljednicima, malo lupetanja po novinama, malo pevačkog talenta, veliki beli zid, puuuno plastičnih operacija i naravno kašičica C začina.

 2. mira

  11. 02. 2018. at 08:27

  Lulu bravo za komentar!!!

 3. Riki

  11. 02. 2018. at 10:49

  lulu tvoj komentar je dokaz koliko je vakcina stetna molim te skini se sa interneta blam

 4. Sunny

  11. 02. 2018. at 11:18

  Lulu komentar potvrda da kad napišeš istinu ološ koja nema argumrnata da je ospori odmah pljuje i vređa i samo tako potvrdi napisano

 5. lulu

  11. 02. 2018. at 14:38

  Riki, ja ne bejah valcinisano dete, dobih male boginje prirodnim putem onako po “srpski” pa se osuh od glave do pete kao da me je oslikala Jajoi Kusama lično. Dakle, nije MMR, ali, možda mi je “crvena marama i plava kapica” ostavila traga na mozgu u vreme kad se znao neki red u ovoj državi. Sorry ako ti idem na živce, jer meni ovi kao JK toliko idu na živce da ne mogu da ćutim više.

 6. Anonymous

  12. 02. 2018. at 01:00

  “fačica”.. kad krlja krene sa izmisljenim recima.. ili jos gore, sa recima za koje nema pojma sta znace, a koje ponavlja kao papagaj.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top