Učesnik Velikog Brata izbačen zbog golotinje

Zaskočio takmičara i terao da ga poljubi! (foto: Channel 5)

Učesnik britanskog rijaliti šoua Veliki Brat maneken Aaron Frew je morao da napusti takmičenje zbog nedoličnog ponašanja, nakon što je podario publici nezaboravne scene svog obnaženog tela, tokom jedne od pijanki u kući.

Naime, nakon što se Aaron napio sa ostalim učesnicima, doneli su odluku da igraju Istina – Izazov, a jedan od zadataka je bio da ga jedan takmičar poljubi u zadnjicu, ali su kasnije odlučili da to bude dosadni poljubac u obraz.

Pošto je taj odbijao, Aaron se skinuo go i počeo da juri po celoj kući. I dok su sevali njegovi goli guzovi po celom dvorištu i spavaćoj sobi, pokušavajući da ga natera da poljubi, od pijanog modela su svi tražili da prestane, na čije se molbe oglušavao.

“Ovo je ludilo. Moraš da kontrolišeš svoje ponašanje. Prestani, molim te, ne želim da vidim tvoje dupe”, vikao mu je ukućanin Joel, koga je trebalo da poljubi, nakon što ga je model odlučio da ga go zaskoči sa leđa na krevetu.

Na kraju je morao da se u celu priču ubaci Veliki Brat koji je pozvao Aarona u ispovedaonicu, gde mu je saopštio da će zbog takvog ponašanja morati da napusti kuću.

“O Bože, tako mi je žao! Izvini, mama! Izvinite svi! Nisam imao pojma da će ovo dotle dogurati i da sam sada prokockao šansu za ostanak”, plakao je on u ispovedaonici.

Prema pisanju Daily Maila, ovaj takmičar je u kući proveo samo dve nedelje, a mi smo se zapitali koliko rano bi se naši rijaliti programi završili zbog golotinje.

Povezane vesti