Udala se Kim Kardašijan!

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i igrač NBA lige Kris Hemfris venčali su se sinoć na privatnom imanju u Montesitu, u većem krugu porodice i prijatelja, potvrdio je magazin People i televizijski kanal E!

Mlada je nosila venčanicu boje slonovače koju je specijalno za ovu priliku dizajnirala Vera Vang a u toku večeri je promenila čak tri njene kreacije! Par je razmenio burme koje je dizajnirao Lorejn Švarc. U pravoj kraljevskoj atmosferi, Kimine sestre Kloi i Kortni – deveruše, nosile su haljine Vere Vang u boji slonovače, kao i mama Kris Džener. Svi muškarci, uključujući mladoženju imali su odela koja je dizajnirao italijanski dizajner Ermeneđildo Zenja. Kim je do oltara ispratio očuh Brus Džener, a ona je nosila buket belih ruža. Celo venčanje je bilo crno – belo, te je jedina stvar u boji bila roze kutijica za prsten koju je nosio mladoženjin kum. Čak su i kamere koje su snimale televizijski specijal bile bele!

Ceremonija venčavanja je trajala nekih pola sata, nakon čega je usledio poljubac i aplauz. Fotografije sa venčanja će ekskluzivno biti objavljene u časopisu People u prvoj nedelji septembra, dok će televizijski kanal E! u oktobru emitovati četvoročasovni specijal venčanja. foto: Hollywoodlife.com, Eonline.com

POSLEDNJE VESTI