Uprkos operaciji, Angelina planira još jednu bebu

Glumica sa ćerkama Zaharom i Shiloh (foto: wenn)
Glumica sa ćerkama Zaharom i Shiloh (foto: wenn)

Angelina Jolie je na dodeli Kids choice awards 28. marta izgledala srećno i zadovoljno u pratnji svojih ćerki Zahare i Shiloh, iako je samo nekoliko dana pre toga izjavila da se podvrgla operaciji kako bi odstranila jajnike i jajovode i sprečila nastanak kancera koji je ubio njenu majku.

Ali ipak možda postoji nada za još jednog člana velike porodice Jolie-Pitt. Magazin Star prenosi da je poznata glumica pre operacije zamrzla svoje jajne ćelije koje će u budućnosti moći da oplodi i tako dobije još jedno dete sa suprugom, Brad Pittom.

Izvor dodaje da je “odluka bila zajednička i da su je doneli još pre prve Angelinine operacije, ali da su sada definitivno sigurni da je to nešto što oboje žele u bliskoj budućnosti.”

Porodica Jolie-Pitt bi uskoro mogla biti bogatija za još jednog člana
(foto: arhiva)

Iako je Angelina izjavila da je sada za nju fizički namoguće da ponovo bude majka, stručnjaci se slažu da to ne mora biti tačno: “Dok je god sačuvala matericu, a ona kaže da jeste, može nositi dete žačeto priodnim putem, od donora ili zamrznutim jajnim ćelijama”. 

Ukoliko lepa glumica ne bude mogla sama da iznese trudnoću, još jedna od opcija je surogat majka. Izvor kaže i da su već pričali o tome sa svojih šestoro dece i da su oni oduševljeni što će dobiti malog brata ili sestru.

Angelini ipak sada predstoji period oporavka od skorašnje operacije, ali “čim se budu stvorili uslovi za novu trudnoću ona i Bred će odmah pokušati jer je to velika želja svih”, dodaje izvor na kraju.

Povezane vesti