Uvređena Sofija Rajović: Ja sam glumica, a ne voditeljka!

Sofijina molba novinarima kako da je ubuduće oslovljavaju (foto: Instagram)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Nisam voditeljka, ja sam glumica (foto: Instagram)

Nemali broj glumaca se danas bavi voditeljskim poslom. Veoma je malo voditelja sa završenim fakultetom, naročito u emisijama zabavnog karaktera, pa njihov posao preuzimaju poznata lica koja publika poznaje i voli iz domaćih serija ili filmova.

Uglavnom su to kvizovi i muzički šou programi, pa smo tako imali Milana Kalinića i Marijanu Mićić u Pinkovim zvezdama/zvezdicama, Aca Radojčić i Petar Strugar iz Montevidea su vodili X Factor odnosno Tvoje lice zvuči poznato, Nikolu Đurička i Nikolu Kojo kao voditelje zabavnih šou emisija, a  Boris Milivojević vodi kviz Zlatni krug. Njemu svakodnevno pomaže i kolegenica glumica, Sofija Rajović.

Ali lepa brineta se nedavno našla uvređena kada su joj novinari pored imena nadenuli titulu voditeljka. Zato ih je na Instagramu zamolila da je ubuduće oslovljavaju sa glumica jer se ona time bavi, a iako svakodnevno na televiziji čita pitanja i postavlja ih takmičarima u kvizu, ona nije voditeljka.

Zanimljiva je Sofijina molba sama po sebi jer se ona nikako još ne može nazivati glumicom, pošto nije završila Akademiju umetnosti BK u klasi Nebojše Dugalića. Pojavila se u serijama Vojna akademija i Urgentni centar, filmovima Mamula i Tmina. Možda joj od voditeljke više godi zvanje turistički tehničar, jer je tu srednju školu završila.

https://instagram.com/p/08ji9MqMyM/

Bilo kako bilo, izgleda da se po njenom mišljenju naše zvanje nije vezano za posao koji obavljamo, već za ono za šta smo se školovali. Tako bi njeno sporadično i nekolikominutno pojavljivanje u nekim filmskim i tv projektima moglo da se nazove gumom, a svakodnevni termin na televiziji sa nacionalnom frekvencijom nije nešto čime se trba dičiti. Hmmm…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI