Domaće zvezde poludele za ‘vampirskim tretmanom’ ubrizgavanja krvi u lice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto:screenshot)

Bizarni tretman ulepšavanja lica za kratko vreme je postao popularan u svetu, a sada i kod nas. Prva koja se podvrgnula ovakvom tretmanu je Kim Kardashian, čije su slike obišle ceo svet i mnoge šokirale.

Pre 4 godine, rijaliti zvezda se podvrgnula tretmanu podmlađivanja, te je nakon vađenja krvi iz vene, iglama se ubrizgavala nazad u lice, nakon što se mašinama odvoje trombociti.

„Volim da pokušam sve što će me učiniti lepšom i mladom“, priznala je Kim tada u svom rijalitiju.

Iste godine Suzana Mančić je takođe uradila isti tretman podmlađivanja iako je priznala da je nekoliko nedelja pre uradila tretman botoksom. Voditeljka Aleksandra Gudelj, takođe je isprobala tretman za koji tvrdi da je potpuno bezbedan čak i u trudnoći.

Folk zvezda Lepa Brena na nagovor prijatelja odlučila je da ubrizga sopstvenu krv u svoj dekolte i lice, iako se na početku nije osećala bol na kraju je počela da vrišti i, prema sopstvenom priznanju, zamalo da nije istrčala iz bolnice.

Nakon Divne Karleuše, sada je takođe glumica i voditeljka Sofija Rajović odlučila da isproba ovu novu metodu podmlađivanja za koju je kratko i jasno prokomentarisla: „Ne boli ništa“

POSLEDNJE VESTI