in

Vanessa Bryant izbacila majku iz kuće, tvrdi da je izdržava 20 godina?!

Vanessa je objavila saopštenje u kome odgovara na majčine tvrdnje.

Vanessa Bryant oštro je odgovorila na optužbe svoje majke Sofije Ubierta Lejn nakon što je ova u nedavnom intervjuu rekla da je ćerka izbacila iz kuće nakon tragične smrti Kobe Bryanta i Gianne, koji su početkom godine nastradali u helikopterskoj nesreći.

„Rekla mi: „Moraš da odeš iz kuće“. Takođe mi je rekla da želi svoj auto i to odmah,“ otkrila je Sofija u intervjuu tokom kog je i zaplakala.

Vanessa je danas objavila saopštenje u kome odgovara na majčine tvrdnje.

„Moj suprug i moja ćerka su iznenada preminuli, a moja majka je imala obraza da gostuje u televizijskoj emisiji tokom koje je negativno govorila o meni dok je lila suze zbog automobila i kuće koji nisu na njeno ime,“ navodi u saopštenju i dodaje:

„Skinula je sav svoj dijamantski nakit, ispraznila stan koji sam joj obezbedila i sklonila nameštaj da bi izgledalo kao da nema moju finansijsku podršku. A moj suprug i ja smo je izdržavali proteklih 20 godina, a to sam i nastavila, uz njen mesečni džeparac,“ objasnila je Vanesa svoju stranu priče.

Kobijeva udovica je dodala i da njena majka „nije bila fizički prisutna niti pružila emotivnu podršku njenim ćerkama niti njoj“ nakon stravične tragedije koja se dogodila krajem januara.

„Sada vidim šta je mojoj majci najbitnije i to je i više nego bolno. Nadam se samo da će se priča o našem privatnom odnosu ovde završiti,“ rekla je u saopštenju Vanessa Bryant.