Search
Close this search box.

Veliko veće deli glasove, Ava se igra astrologa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U Velikom veću već počele podele oko glasova za finaliste. Ava kao astrolog: U seksu s nekim Lavom kreveti bi pucali! Vlada će biti divan suprug i otac. Aleks osvojila dupli glas, na korak je od finala

Maja Lena dolazi kod Velikog veća, sa svima se srdačno pozdravlja, a najjači zagrljaj naravno pripada njenoj mami, koja kaže da joj je to najemotivniji trenutak u Survivoru do sada. „Kako se bliži kraj nekako mi je sve teže biti bez nje,“ kaže glumica. Maja ih odmah moli da joj daju nešto za jelo i priča kako je na poslednjoj borbi izabrala igru umesto hrane. Ipak, priznaje da joj nije stalo do finala i da je zato brzo odustala od traženja imuniteta, jer je cilj već postigla ulaskom u ujedinjeno pleme. „Mislim da je realna. Zna kakva je situacija i ovo je njen maksimum,“ smatra Mia.

Neven i Žare ulaze u raspravu oko Milana, koji po Nevenovom mišljenju “od samog početka prodaje svoju socijalnu priču”, i to ga mnogo nervira. „On non-stop priča kako mu je stalo da pobedi zbog socijalnih problema koje ima, ali takva tematika nije bitna za ovaj Survivor koji je VIP,“ – kaže Neven, a Žare dodaje kako baš hrvatski društveni hroničar nije VIP.

Neven konstatuje i da se u Velikom veću već stvorila podela oko kandidata za koje će glasati u finalu. Jelena pak razmišlja o sledećem Plemenskom savetu i nada se da će ispasti Nikola, jer ne vidi nijedan njegov kvalitet zbog kojeg bi išao dalje, ali boji se da će doći neka od devojaka, Ava ili Maja Lena.

Za to vreme u Sibu plemenu Vlada pita Nikolu zašto je u kvizu na pitanje ko je najdvoličniji napisao – Aleks. „Zato što je sa Avom super, grli je, ljubi, sve je: kuco, maco!, a onda je posle vidiš kod neke druge kako priča da je Ava nervira. Ne volim takve ljude“ kaže mladi glumac i dodaje da je većina žena dvolična, a da je Aleks posle osvajanja imuniteta bila najglasnija, pogotovo dok su tu bili Neven i Marko. „Sad kad nema njih utihnula je!“

Aleks smatra da su je od starta pogrešno procenili, pogotovo muški klan. „Oni štite jedni druge i koriste Maju, Kristinu, Martinu i Avu samo da dođu do finala.“ Vlada kaže da se Ava nije najbolje snašla u novom plemenu, ali da je to očekivao i da je baš zbog toga i razgovarao s njom i dao joj podršku. Milan smatra da je Ava trenutno najugroženija. „Ovo je super dokle je došla! Do ujedinjenja. Nisam to očekivao!“

Uveče je hrvatska starleta opet u centru pažnje zbog svojih analiza seksa kroz astrologiju. Nikola je pita kakvi su Lavovi u ljubavi i seksu. „Dominantni, kad se zaljube baš se zaljube i jako vole seks. Seksualni manijak u krevetu, baš kao i ja,“ kaže ona, Nikola sve potvrđuje i pita je da li je nekad bila s Lavom. „Nisam, ali mislim da bi kreveti pucali!“

Za Jarčeve (a to je Vlada) kaže da su tvrdoglavi, a li pošto je maneken Rak u podznaku to pokazuje, kako tvrdi Ava, da su mu mnogo važni dom i porodica i da će biti idealan muž i otac. „Blago onoj koja te dobije!“ zaključuje sa setnim osmehom.

Ali trenutno je važnije pobediti u maloj borbi koja ih čeka i u kojoj ponovo moraju balansirati, a u igri su šipka i posuđe od porcelana. Vlada je ispao prvi, a odmah za njim Martina i Maja. U drugoj fazi Milanu je prvom zadrhtala ruka, a posle ispadanja Kristine ostali su Sebastian i Aleks. Hrvatska menekenka ponovo je pokazala da joj veoma leže igre balansa, pa je i iz ove izašla kao pobednik i sada joj za finale fali samo pobeda u borbi za lični imunitet. Aleks za Plemenski bira dupli glas, ali takođe osvaja i hamburger i sok. Iako ima samo minut za ručak, ona jede polako i sa uživanjem.

Pleme se u kamp vraća okrnjeno, jer je Martina zbog povrede noge morala kod lekara. Muškarci se po prvi put  osećaju ugroženo jer žene sa Aleksinim duplim glasom imaju prednost, ali ne veruju u njihovu moć pošto nisu složne.

POSLEDNJE VESTI