in

Veljko Ražnatović: Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško


Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana uskoro će postati roditelji, a u nedavnom intervjuu za dnevni list Blic otkrili su koliko se raduju tome.

„Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško. Anastasija je uvek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava je legenda, hvala bogu,“ rekao je on.

Veljko je otkrio da priprema proslavu kada se Bogdana porodi. „Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijateljima, ali daleko od očiju javnosti.“

On je dodao da će sa suprugom Bogdanom i sinom živeti kod Cece i da će se odseliti tek ako njegova majka zatraži privatnost zbog novog partnera.

„Kako da se odselim, s kim da ostavim Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu želeli, ali do tada majku čuvam ja,“ rekao je Veljko za Blic.

Mladi bračni par je nedavno za “Kurir” otkrio da ne oprema sobu za bebu, već da će prvenac dobiti sobu dobiti tek kada bude dovoljno stasao. Takođe, oni su rekli da nemaju nameru da angažuju dadilju, jer žele da o detetu sami vode računa, kao i da su njihove porodice dovoljno velike da će uvek neko moći da pomogne.

Ceca Ražnatović će u junu prvi put postati baka i ona je, kako su pisali domaći mediji, za svoje prvo unuče priprema unikatan poklon! Radi se o skupocenoj kolevci koju je naručila sa posebnim zahtevom za unuka Željka.

Naime, kolekva se izrađuje po unikatnim pravilima i dimenzijama, a materijali koji će se upotrebiti u izradi ovog poklona, pažljivo su birani.

„Ceca Ražnatović imala je puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da zamisao podeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti,“ piše Kurir.

loading...