Prati nas

Foto

Veljko Ražnatović u belim boksericama otkrio više nego što je želeo

U centru pažnje medija već godinama je sin Cece Ražnatović, Veljko.

Njegov turbulentni ljubavni život, kao uostalom i činjenica da mu je mama najveća folk diva u zemlji i regionu, dugo interesuje javnost.

Poslednjih meseci, Ražnatović se aktivno bavi boksom, a iako se ni ranije nije libio da objavljuje golišave fotogarfije na društvenim mrežama, čini se da to zbog svog novog zanimanja radi sve ćešće.

U petak je objavio fotografiju na kojoj je samo u boksericama, a ako je suditi na prvi pogled – ali i po prvim komentarima, Veljko je možda otkrio i neke delove sebe koje nije želeo.

Pogledajte fotografiju o kojoj juče bruji čitav internet i zaključite sami.

3 komentara

3 Comments

 1. mia

  09. 06. 2018. at 14:36

  da bas nije zeleo da pokaze

 2. Misur

  09. 06. 2018. at 18:33

  Vi ste bolesni keve mi. Koga interesuje ovaj nepismeni i dokoni klipan i njegova ruzna dokona sestra?? Poznati su zbog majke kriminalca i lopova i oca jos veceg kriminalca. Sjasite

 3. Rale

  16. 08. 2018. at 22:18

  Druže koga boli uvo či je sin,dečko uopšte nije devojčicatrenirao sam boks i vrlo dobro znam iako nisam izgubio meč kako bi se osećao da izgubim,znači dečko svesno ulazi u meč i sobzirom či je sin vrlo dobro zna ako bi izgubio,iz pakosti i ljubomore bi grmele društvene mreže.
  A to zna i on i zbog toga mu svaka čast na hrabrosti skojom može da se suoči na ulici recimo pola Srbije bi se smejalo na ulici iz zlobe,Mali samo napred??

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top