Prati nas

Extra

Venčali se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas su izgovorili “sudbonosno da”. Crkveno venčanje na Bežanijskoj kosi počelo je u 13 časova, dok je građansko venčanje održano oko 19 časova. Gosti stižu oko 17.30, a na svadbu je pozvano oko 900 zvanica.

Nešto pre 13 časova ispred crkve se zaustavio crni “rendž rover” iz koga su izašli kumovi – pevač Aco Pejović sa suprugom Biljanom i košarkaš Miloš Teodosić takođe sa lepšom polovinom, glumicom Jelisavetom Orašanin. Ubrzo su u beloj okićenoj kočiji, koju su vukli beli konji, stigli i mladenci, a prizor kao iz bajke očarao je prisutne. Nevesta je blistala u dugoj beloj venčanici, kreatorke Tijane Todorović, a prvi sin Slobodana Bobe Živojinovića bio je u elegatnom crnom odelu. Dok je pomagao mladi da siđe iz kočije, Filipa su opkolili muzičari, pa im je mladoženja dao nekoliko novčanica od po hiljadu dinara.

Najelegantnije na venčanju bile su folk zvezda Lepa Brena, u haljini boje lavande, i mladoženjina majka Zorica u zelenoj odevnoj kombinaciji, koja je na sinovljenu svadbu došla sa suprugom, bivšim hrvatskim košarkašem Ivom Nakićem. Brena i Zorica su tokom venčanja sve vreme bile jedna pored druge. Tu su bila i Filipova mlađa braća Stefan i Viktor Živojinović, a najvažniji dan u životu zvezde “Granda” nije propustila ni porodica mlade pevačice, otac Nedeljko, majka Borka, baba i deda. Tu su bili i Dragan Brajović Braja, Nikola Rokvić, Marko Pantelić, ali i bivša teniska legenda Jon Cirjak.

Dok su se mladenci u crkvi zaklinjali na večnu ljubav, muzika je ispred hrama sve vreme svirala. Po želji mladoženjinog oca, na venčanje je stigao orkestar iz Beča, a muzičari su nam rekli da su od domaćina dobili 200 evra i da Živojinovići znaju svakog da ispoštuju, posebno umetnike. Kada je ceremonija venčanja završena, među prvima je iz crkve izašla Lepa Brena, a nekoliko trenutaka kasnije iznenada je počeo pljusak iz vedra neba, zbog čega su se mladenci neplanirano duže zadržali u crkvi.

Posle rođenja dece, ovo je najemotivniji trenutak za sve nas – rekla je Brena. – Poželela sam im zdravlje i sreću i da pronađu ličnu filozofiju života, da uživaju jer imaju sve uslove za to. Neka budu pametni i vredni kao i do sada. Što se kiše tiče, nisam sujeverna osoba. Boba je sve tako dobro organizovao da je čak naručio kišu da malo rashladi vazduh. (Novosti, foto: Novosti, Informer)

8 komentara

8 Comments

 1. Ranjeni orao

  22. 06. 2018. at 01:24

  Majka mila,sta je OVO Jelisaveta obukla? I gde su joj sise?

 2. Adora

  22. 06. 2018. at 08:31

  Jelisaveta kao da je krenula u klub, a ne na svadbu.
  S druge strane Brena je izgledala odlicno.

 3. Royal Bitch

  22. 06. 2018. at 10:59

  Brena sa ovom pticom na glvi je sve

 4. Adora

  22. 06. 2018. at 13:40

  Nisam ljubitelj vjenčanica princeza kroja, tako da nisam oduševljena Prijinim izborom.
  Jelisaveta izgleda kao da je pošla u disko-klub, a ne na vjenčanje.
  Brena je izgledala odlično.

 5. Adora

  22. 06. 2018. at 17:03

  Ne volim vjenčanice princeza kroja, tako da nisam oduševljena Prijinim odabirom, Jelisaveta izgleda kao da je pošla u disko klub, a ne na vjenčanje, ali zato je Brena izgledala odlično.

 6. Adora

  23. 06. 2018. at 15:17

  Ne volim vjenčanice princeza kroja, tako da nisam oduševljena Prijinim izborom.
  Jelisaveta se obukla kao da je pošla u disko-klub, a Brena je izgledala odlično.

 7. lulu

  23. 06. 2018. at 19:49

  Ivo Nakić je bio poznat košarkaš, pojma nisam imala da je on Filipov očuh, sve se vrti oko Brene kao da je ona važnija od svih njih (mediji su stvarno preterali sa Brenom). Mladenci izgledaju zaljubljeno i sretno pa neka im zaljubljenost i sreća potraju.

 8. Adora

  25. 06. 2018. at 16:48

  Izvinite, dva dana pokusavam komentarisati, bezuspjesno i odjednom se svi moji komentari pojave poslije nekoliko dana, hm cudno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top