in

Vendi: Iza pobesnelog psa stoji Ceca!

Ako ste mislili da se Vesna Vukelić Vendi neće oglasiti povodom incidenta koji je u toku jučerašnjeg dana do suza nasmejao Srbiju, varate se. Vendi je za Večernje novosti iznela svoje viđanje tuče na pijaci u Banjici, negirajući da je ona izvukla deblji kraj. Učesnica rijalitija Farma poručila je da iza celog incidenta stoji Svetlana Ceca Ražnatović, koja je prema njenim rečima, nahuškala prodavačicu.

„Čovek ne mora da bude mnogo pametan da bi shvatio da je to Cecino maslo. Pitala sam se zašto je ta prodavačica režala i dobacivala mi ružne reči svaki put kada prođem pored njene tezge. Nahuškala ju je Ceca. Kao vaspitana i disciplinovana vernica, ne znajući čime je izazvana, dopustila sam da na taj način iskali bes iz sebe. E onda kada sam je u nedelju prebila i nokautirala, završila je u sopstvenim jajima“, kaže Vendi i dodaje da je prodavačica Dragana, za razliku od nje, imala pomoć prijatelja.

„Ma, ona je imala pomoć prijatelja. Tu je bio prodavac krompira i prodavačica kupusa, koji su me sprečili da od nje napravim pljeskavicu. Izbegla je linč, ali je zato završila kao pohovana ćuretina. Od Cece se može očekivati huškanje, jer šta je drugo mogla da nauči u ‘srednjoj svinjarskoj’ školi nego da se druži sa sličnim profilima“, poručuje Vendi, koja je ovu priliku iskoristila kako bi još jednom osula paljbu po Ceci zbog izjava njenog duhovnika. Vendi je ostrašćena pošto je prema njenim rečima veliki vernik.

„To je još jedan dokaz da iza pobesnelog psa stoji Ceca, jer ona peva policajcima. Situacija sa pijace je slična onom što Ceca radi sa Jelenom Karleušom. Potura Sašu Vidića i Aleksandru Janković da u njeno ime kevću. Meni Ceca nije u mislima. Morala sam kao vernik da reagujem kada je poturila svog duhovnika Stefana Šarića, čoveka u crnom koji je pobegao iz nekog manastira. Njemu niko iz crkve nije dao dozvolu da je ispoveda i javno otkriva tajne iz svete ispovesti. Smešnija od toga je Aleksandrina izjavila da je Ceca veliki vernik jer je pre 15 godina pevala o Isusu. Pitam se dokle će u Srbiji ljudi poput Cece, koja je u kućnom zatvoru, vedriti i oblačiti“, zaključila je svoju elaboraciju na temu Cece Vesna Vukelić.