Search
Close this search box.

Vesna progovorila o Đoletovoj preljubi! „Gađao me je kada sam rekla da me vara!”

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vesna i Đole Đogani našli su se u centru skandala kada je ekipa emisije „Paparaco lov“ uhvatila Đoleta u navodnoj preljubi.
Naime, pre mesec dana je snimak na kojem Đogani ljubio saradnicu preplavio Internet, a sada Vesna kaže da ga je gledala „30 puta“, ali i da je poljubac bio u obraz, a ne u usta.
„Oblio me hladan znoj! Pomislila sam šta je, bre, ovo?! Đole je bio u studiju, pa sam izgorela dok sam čekala da se vrati, jer sam pomislila da su se poljubili. Prvo mi je prolazilo kroz glavu ‘Ne, ne mogu da verujem da mi je ovo uradio’, a potom ‘Ma nema šanse, ne bi on to meni’, pa onad ‘Nikad ne reci nikad, ali da ima tajnu vezu ja bih to osetila’. Ne bi mogao da laže da sedi na dve stolice, jer ne ume da laže, a da se ne spetlja,“ priznala je Vesna za Informer Hit i dodala: „Kad je došao kući pitala sam ‘Da li imaš nešto da mi kažeš?’. Rekao mi je da nema. To mi je bilo dovoljno. Mada, šta ti je moć ubeđivanja. Kada su na TV-u 30 puta vraćali taj poljubac rekla sam mu: ‘Koliko gladam, sada i ja verujem da te je poljubila’, a Đole uzeo novine da me gađa i kaže ‘Ti nisi normalna’,“ zaključila je pevačica.

POSLEDNJE VESTI