Đole Đogani besan, misli da ga kolege namerno sabotiraju

Đole Đogani šest godina je vredno i temeljno radio na svom dokumentarnom filmu „Život i scena”, koji je bio emitovan na RTS-u.

Denser je, naime, godinama čuvao snimke sa raznih turneja, ali i koncerata Lepe Brene, Vesne Zmijanac, Dragane Mirković, Čole i mnogih drugih koje je sa svojim plesačima pratio na koncertima, pa je taj materijal iskoristio da mu bude glavni motiv u dokumentarcu, ali ni to nije upalilo, niti je privuklo pevače da vide šta je to Đole tako dugo snimao i osmišljao.

“Đole je baš bio posvećen tom dokumentarcu, dugo je na njemu radio, skupljao je snimke koje javnost nikad nije imala priliku da vidi. Bio je ubeđen da će svaka epizoda biti pun pogodak, ali se razočarao. Najviše u kolege sa kojima je sarađivao i čije je koncerte stavio u film.” kaže izvor.

“Njega niko od kolega nije pozvao ni da mu čestita ili da kaže bilo šta vezano za dokumentarac. Ljut je jako, razočaran, rekao je da ima osećaj da su ljubomorni na uspeh njegove grupe. Ali ni to ga ne potresa puno, ide dalje i ponosno kaže da je bio polaskan jer je RTS rešio da emituje njegov film, i to priču o devedesetim kada je bio na vrhuncu slave,” kaže izvor Stara i dodaje:

“Niko me od kolega nije ni pozvao, niti su mi slali poruke da čestitaju, da prokomentarišu, bilo šta, ne moraju da pohvale, mogli su da upute i kritiku, ali ne, toliko sujete i ljubomore, pa je to strašno, sikatao je Đole, ali mu je Vesna rekla da bude srećan, jer će nove generacije imati priliku da vide kako je sve zaista izgledalo pre trideset godina i da će film tek da zaživi,” priča izvor blizak Đoganiju.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.