Search
Close this search box.

Vesna Rivas najproblematičnija na Farmi, sa svima se svađa!

Proka je ušao u kuću kako bi probudio farmere, i kako bi im pojasio osnovna pravila i obaveze boravka na Farmi. Era i Ekrem su se trudili da uvere Proku da će se starati o Farmi kao o svojoj kući. Priprema prvog doručka je protekla opušteno i iz više pokušaja loženja šporeta. Ekrem je podelio zaduženja, i to tako da Miki vodi ekipu, Dule i Era su zaduženi za održavanje higijene štale.

Gordana se požalila da nema zaduženja i da je na birou za nezaposlene. Sha je zadužen za sređivanje staze, a Ljuba i Filip sređuju kućicu. Pošto je gazda Ekrem održao sastanak, i pošto su svi farmeri doručkovali, prionuli su na posao. Era je angažovao Duleta da očiste i dezinfikuju štalu. Era u monologu „kune“ Bojanića, Firčija i Macu zbog haosa u kojem je štala. Takođe je dodao da je za sve to , Bojanić još uzeo i novac.

Neša i Gljiva diskutuju o fudbalu. Neši se igra, međutim nema loptu. Nazif se nadovezuje pričom o prokletstvu klađenja, nameštanjima i propalim tiketima. Ta priča je držala Bjelicinu pažnju, dok Era sve to kiselo posmatra.

Vesna Rivas je, izgleda, preozbiljno shvatila Farmu. Po mišljenju mnogih farmera, upravo ona i njeno ponašanje je razlog nešto napetije situacije u kući već prvog dana. Vesna je uspela da iznervira većinu ukućana svojim ubeđenjem da se na Farmi svaki posao mora završiti pre roka, odmah, bez komentara. Utisak, po komentaru kolega farmera, koji je ostavila je previše savestan pristup samom rijalitiju. U euforiji oko rešavanja zadataka, Vesna se posvađala sa reperom Sha oko čaše vode, sa Milanom Radonjićem, koji je prestao da govori s njom jer ga je upo**o terala da cepa drva. Staniji je rekla kako bi morala da s vremena na vreme uključi mozak, a ne da paradira.

Uveče je gazda Ekremov zadatak bio da izabere sluge. On je izabrao Duleta i Radojku koji su se složili sa odlukom gazde. Dodali su i da bi im bilo izuzetno žao da jedno od njih dvoje ispadne.

Tokom noći su farmeri u dva pisma upozoreni na značaj rešavanja problema dijalogom, bez tenzije, vikanja i ružnih reči, dok im je u trećem pismu ponovo skrenuta pažnja na pravila Farme.

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI