Vi ste odabrali- najšokantniji događaj u 2009. je smrt Majkla Džeksona

I rezultati Tračarine godišnje ankete su se definitivno podudarili sa mojim ličnim mišljenjem u ovom slučaju. Vi, moji dragi čitaoci ste odabrali da je najšokantniji događaj u prošloj godini bila smrt kralja popa, Majkla Džeksona.

Iako je najavio svoj veliki povratak i napo**o se pripremao za koncerte u O2 Areni u Londonu za koje su karte u rekordnom roku rasprodate, Majkl je iznenada preminuo 25. juna od srčanog udara prouzrokovanog  smrtonosnim dozama anestetika i sedativa.

Za njegovu smrt optuživali su doktora Konrada Majera, ali njegova krivica nije dokazana, a da li će biti, to tek ostaje da vidimo…

Majklovi fanovi širom sveta slavili su njegov život i posle njegove smrti, pa su tako proslavili njegov 51. rođendan. Takođe pojavile su se i glasine o tome kako Majkl nije mrtav, ali i kako je njegov duh snimnjen u njegovoj vili.

Posle njegove smrti od koje se svet još uvek oporavlja, sve što je Majkl dotakao pretvoreno je u zlato. Film o njegovim poslednjim danima “This is It” dožioveo je ogroman komercijalni uspeh, dok je njegova karakteristična rukavica sa dijamantima prodata za neverovatnih 350.000 dolara

Bio je stvarno jedan, jedinstven i neponovljiv…

RIP Michael!

majkl

Povezane vesti

Back to Top