in

Viki napušta Zvezde Granda zbog Karleuše


Viki Miljković zapretila je da će napustiti žiri emisije Zvezde Granda, ako se tretman koji ima u ovom šou programu ne promeni, a za sve je kriva Jelena Karleuša!

Iako je pomirenje između njih dve palo pred kraj prošle sezone, novi sukobi krenuli su sa novom sezonom, a sve je kulminiralo u prethodne tri emisije, kada je Karleuša nekoliko puta izvređala Viki, a u tome je imala podršku Ane Bekute, Marije Šerifović i Ace Lukasa. Miljkovićeva je odgovorila na svaku njihovu uvredu, ali je rešila da će staviti tačku na celu farsu.

Kako piše Kurir, pevačica je Popoviću rekla da je Jelena prešla svaku granicu ponašanja, da više neće da trpi uvrede na račun svog izgleda, da joj je dosta maltretiranja, kao i da zbog svega toga nema nameru da učestvuje u narednoj sezoni tog muzičkog takmičenja.

Saša nije shvatio ozbiljno ono što mu je Viki rekla, računajući da će se predomisliti do septembra i da će se sigurno pomiriti s Karleušom kao i prošli put. Ukoliko Miljkovićeva ne bude odustala od ideje, on će obaviti i razgovor s Jelenom i tako spustiti loptu.