in

Viki neće da trpi Karleušina poniženja


Viki Miljković ne može više da izdrži poniženja, kritike i uvrede na svoj račun pa je zapretila Saši Popoviću da će otići iz žirija Zvezda Granda ako ne stane u njenu zaštitu.

Ona ne želi više da doživljava stresove na svakom snimanju, iako na sceni to ne pokazuje jako joj teško padaju ružne reči koje tokom snimanja dobija od kolega na račun svog izgleda, ponašanja i kompetentnosti.

Naime, na jednom od poslednjih snimanja Viki je nakon uvreda od strane Jelene Karleuše morala da popije lek za smirenje i napravi pauzu kako bi se smirila i nastavila da snima emisiju.

Izvor sa lica mesta ispričao nam je šta se zparavo desilo na snimanju.

„Zbog kandidatkinje kojoj je Viki mentor ispala je cela frka. Svi su bili protiv toga da Kristina prođe, ali Viki je insistirala na tome. Ana Bekuta, Snežana i Đorđe David dali su glasove iz sažaljenja ali su se složili sa ostatkom žirija da kadnidatkinja ne treba da ide dalje. Karleuši je dosadilo da sluša Viki i njena obrazloženja pa je osula paljbu po njoj: Zadnje je vreme došlo kad nam Viki vodi glavnu reč, ajmo Sale kokošinjac, rekla je Jelena neku njima znanu šifru, dok je Popović odmahivao rukama i pokazao na Viki“ otkrio je za SVET izvor sa lica mesta i nastavio da prepričava:

„Mislim da je karmički za ovu emisiju nedopustivo da nam Viki vodi glavnu reč. Mi smo se toliko umorili da smo je pustili malo da priča, ali dosta. Nemoj Viki više da pričaš, rušiš nam rejting,nemaš ti šta pametno da kažeš. Saša je l možeš da mi kažeš iz kog je mesta originalno Viki, pitala je Jelena, na šta joj je Saša odgovorio da je iz Vrtopaka, a Miljkovićka se odmah pobunila i objasnila da joj je iz tog sela mama, a da je ona iz Niša, međutim Karleuša je nije ostavila na miru. Viki kočoperna vrtopičanko, ni jedan ni drugi kandidat ne treba da idu dalje, ruše nam enrgiju i gledanost vrtopičanko. Viki do sada su gledaoci išle da piške kad ti pričaš a sada kake. Molim vas pustite reklame, ja više ne mogu da je slušam, gledaocima su zanimljiviji naši sponzori nego ona.“

„Sem Jelene, i Marija Šerifović rekla je da Viki preterala sa obrazlaganjem i zamolila je da prestane da priča, ostavi je na miru i da je ne maltreira više, a onda je otišla kod tonca da ga zamoli da joj ugasi bubicu jer više niko ne može da je sluša. Niko nije podržao Viki u njenoj nameri da pošto-poto zadrži svoju kandidatkinju, pa čak ni Saša Popović koji joj je na kraju izlaganja rekao da neće više da je sluša. Ona nije šta više imala šta da doda, već je samo rekla Svi ste me izdali. Nakon toga otišla je u bekstejdž, a i Popović za njom,ona mu je rekla da više neće da trpi uvrede na kontu njenog porekla, kompetentnosti da proceni takmičara, njenog oblačenja i ostalo, napravila je haos iza secene, ali sa punim pravom, tražila je njegovu zaštitu od kolega,“ otkrio je izvor i dodao:

„Saša joj je objasnio koliko im je ona bitna za šou i po stoti put pokušavao da objasni da on nije ni na čijoj strani, već da mora sama da izađe na kraj s kolegama koji nisu zlonamerni, ali jednostavno imaju drugačiji smisao za humor od nje, mora da postavi granicu i pokaže im dokle smeju da idu. Viki je popila lek za smirenje da bi se vratila u studio i mogla da nastavi sa žiriranjem, rekla je Saši da neće više zbog Karleuše da dozvoljava sebi da pije lekove i da ako svi kolektivno nastave da je ponižavaju odustaće od celog projekta.“