Vlado Georgiev: “Uvek sam zaljubljen!”

Vlado Georgiev se vraća na muzičku scenu u velikom stilu. Kao što sam vas već obavestila, juče je održana promocija novog spota “Hej ti”, koji je sniman u Kragujevcu, Veneciji i Beogradu. Vlado je u razgovoru za Blic rekao da će novi album izaći do juna meseca, a da svi njegovi obožavaoci mogu očekivati veliki koncert u Beogradu do kraja godine.

vlado-georgiev

Vlado je uvek bio bez kompromisa, pa tako i objašnjava zašto do sada nije objavio novi album. Pevač i kantautor kaže: “Ja ne mogu da izdam album onda kad to mora da se uradi. I ne želim to da radim. Snimio sam preko četrdeset pesama u poslednjih pet godina i sad već imam ozbiljan problem koje pesme da izaberem za album.”

Pričao je i o novom spotu na koji je sa razlogom ponosan, pa je čak potvrdio priču da mu je na snimanju na interesntnim lokacija u pomoć pristigao i Emir Kusturica, koji mu je u jednom trenutku pozajmio helikopter:

“Kusturica je svratio na snimanje u Kragujevac, pošto sam od njega uzeo helikopter za poslednju scenu. Mi smo privatno, ovako, dobri i nikad se ne zna šta može da se desi, kada je poslovna saradnja u pitanju.”

A kada večitog neženju oitaju šta se dešava u njegovom ljubavnom životu, on diplomatski odgovara: “Uvek sam zaljubljen. Pitanje koliko i kako. Proleće je čarobno godišnje doba i mora nešto da se desi. I ove godine.”

Ispod pogledajte kako izgleda spot i kako zvuči pesma “Hej ti”….


izvor: Blic

Povezane vesti

Back to Top