Prati nas

Šokantno

Voditelj informative Slavko Beleslin divljao na parkingu, rasekao ruku

Poznati voditelj informativnog programa Slavko Beleslin napravio je veliki incident na parkingu Beton hale sinoć oko jedan sat iza ponoći.

Naime, incident se dogodio u donjem delu grada, na parkingu popularne Beton hale, a izazvao ga je voditelj Slavko Beleslin koji je u jednom trenutku, kada se posvađao sa ljudima koji rade na parkingu, svojim vozilom marke “Tojota” preprečio izlaz sa parkinga, piše Blic.

“Oko jedan sat iza ponoći, u Karađorđevoj ulici, radnik Parking servisa prijavio je problem, a policija je odmah došla na lice mesta. Konstatovali su da je Slavko razbio prozor u kućici u kojoj sedi radnik, ali i da mu je staklo raseklo ruku. Policija je privela voditelja i dobio je krivičnu prijavu za uništavanje tuđe stvari”, kaže izvor.

U jednom trenutku, Slavko je razbio staklo i isekao ruku. Inače, pretpostavlja se da je razlog incidenta, navodno, to što voditelj u tom trenutku nije imao novac za parking. Policija je, kako saznajemo, došla na lice mesta, privela ga i napisala mu krivičnu prijavu.

Oglasio se i voditelj, kratkom izjavom. ” To je jedan besmislen nesporazum i ne želim ništa da komentarišem,” kazao je on.

Podsetimo, Slavko Beleslin imao je veoma težak kraj 2018. godine, kada se razveo od višegodišnje partnerke.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top