Vratili se na društvene mreže: ovo je božićna čestitka Kim Kardashian i Kanye Westa

(foto: Instagram/kimkardashian)

 

I ❤️ my family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

2016. godina je bila jako teška za Kardashian-West porodicu. Sve je krenulo nizbrdo nakon oružane pljačke u oktobru koja je ostavila traume na najpoznatijoj rijaliti zvezdi na svetu. Kim je odlučila da se u potpunosti povuče sa društvenih mreža, a njena odsutnost ovih par meseci se i te kako osetila. Ali konačno, najpoznatiji bračni par na svetu se vratio na društvene mreže u punom sjaju (sudeći prema Kanyeovoj novoj boji kose, doslovno).


Kardashianovi su imali tradiciju da svake godine izbaciju neverovatne čestitke za Božić. Godine iza nas čuvaju legendarne fotografije koje svedoče napretku i promeni popularne porodice. I baš kada smo pomislili da ove godine, sledom nesrećnih slučajeva, nećemo dobiti fotografiju za Božić, Kim i Kanye su odlučili da nas iznenade. Nažalost, Kim je i dalje nečujna na Instagramu i Twitteru, pa je ovu fotografiju na svom Twitter profilu podelio reper. To je samo po sebi još jedno iznenađenje, jer je opšte poznato da Kayne ne voli da deli privatne fotografije sa svetom. Svoju poslednju fotku je objavio još letos. Na objavljenoj fotografiji, Kim i Kanye poziraju ispred velike jelke sa decom, North i Saintom, u rukama. Ovom fotografijom su stavili tačku na sve glasine koje kruže internetom i još jednom dokazali da su srećna i složna porodica bez obzira na sve što ih je zadesilo ove godine.

Osim toga, na društvenim mrežama se pojavila fotografija sa božićne žurke Kardashianovih na kojoj poziraju dugogodišnje prijateljice, Kim Kardashian i Paris Hilton, i moramo da priznamo da nam je uvek drago kada vidimo taj prizor.

(foto: johnandjoseph)

Povezane vesti

Back to Top