in

Vujadin objavio snimak trudne Mirke: Nazire se stomačić

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put, a on je sada objavio snimak na kome je njegova nevenčana supruga, te pokazao kako trenutno izgleda.

Savić je naime objavio snimak s privatne proslave na kojoj je pevala Milena Ćeranić, dok pored nje sedi Mirka, kojoj se trudnički stomačić već nazire.

Inače, Mirka i Vujadin se još uvek nisu zvanično oglašavali u vezi sa njenom četvrtom trudnoćom.

Iako je u petom mesecu trudnoće, Mirka je i dalje aktivna kad je posao u pitanju, isto kao i tokom prethodne tri trudnoće.

Par je nedavno doputovao iz Ljubljane, gde je Savić angažovan u tamošnjem klubu „Olimpija“, a u Beogradu će provesti leto zbog letnje fudbalske pauze, tokom koje će Mirka raditi na snimanju nove serije.

Da je četvrto dete u porodici Savić-Vasiljević na putu nije iznenađenje, s obzirom na to da je Mirka ranije isticala da bi volela da rodi još dece.

„Jako mi drago što je protekle godine bilo dosta prinova. To mi uvek izmami osmeh na lice. To su divne vesti. Iskrena da budem, ja bih volela da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Pošto naše najmlađe dete sada ima šest godina, malo čovek i zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega. Godine su pred nama, nikada nismo ni rekli da smo stavili tačku na to, da smo stavili tri tačke (smeh). Volela bih da dobijemo još jedno dete. Nema ništa lepše od velike porodice. Mi funkcionišemo kao pravi mali tim“, rekla je pre nekoliko meseci.