X Faktor: Čola tražio 200 000 evra?

Popularni Čola tražio je 200 000 evra za učešće u X Faktoru
Popularni Čola tražio je 200 000 evra za učešće u X Faktoru

Jedan od najvećih šou programa na svetu X Faktor zasigurno ćemo gledati na srpskoj televiziji ove godine. Međutim, ono što se ne zna još uvek jeste ko će u ovoj prestižnoj emisiji biti u ulozi sudija.

Već smo pisali o tome da se oko preuzimanja ovog šoua vodi rat domaćih televizija. Srpski fanovi X Faktora, koji su šou gledali do sada samo u stranim verzijama, napokon će uživati u domaćoj varijanti televizijskog programa koji otkriva nove talente.

Prethodnih dana spekulisalo se da bi jedan od sudija programa mogla biti najpoznatija srpska folk pevačica Ceca. Da li će to dota doći još uvek se ne zna, zbog pevačicinih planova povodom predstojeće turneje.

Nanovije informacije su, prema pisanju Telegrafa, da su čelni ljudi ovog šoua za Srbiju pregovarali za muzičkim zvezdama Goranom Bregovićem i Zdravkom Čolićem. Obojica muzičara tražila su prilično visok honorar za učestvovanje u emisiji. Goran Bregović ima brojne obaveze, dok su iz Čolinog tima tražili velikih 200 000 evra.

”Goran je tražio 100.000 evra za učešće, a problem su predstavljale i njegove brojne poslovne obaveze. Sa druge strane, iz tima Zdravka Čolića su tražili honorar od 200.000 evra! Osim Severine, koja će sigurno biti sudija, pri kraju su pregovori sa jednom srpskom glumicom, a očekuje se i potvrda jedne poznate ličnosti iz Bosne”– kaže izvor.

Severina će, po svoj prilici svakako biti jedan sudija, dok nam preostaje da saznamo ko su preostala tri.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top