Zaboravio đavola: Justin Bieber se vratio na Instagram nakon 5 meseci

Jedan od poslednjih selfija objavljenih pre 25 nedelja (foto: Instagram/justinbieber)

Preko 70 miliona pratilaca Justina Biebera na Instagramu je sa negodovanjem dočekalo odluku 22-godišnjeg pevača da se povuče sa ove društvene mreže u avgustu prošle godine.

Naime, mladi Kanađanin je tada istakao da je došao do spoznaje da je Instagram đavolska rabota, kao i da je 90% siguran da je to prečica za Pakao, a ovo mišljenje mu je ‘potvrdilo’ to što je imao velikih problema da odustane od korišćenja spomenute društvene mreže.

Ipak, Bieber je uspeo da ne postavi nijednu fotografiju ili video snimak na Instagram čitavih 5 meseci, ali je sinoć popustio i to sa dobrim razlogom. Tačnije rečeno, sa veoma dobro plaćenim razlogom.

***Ukoliko ste propustili: Justin Bieber javno popljuvao muziku The Weeknda, sadašnjeg dečka Selene Gomez***

Justin je objavio video koji promoviše sutrašnje finale Super Bowla, te je zamolio svoje pratioce da mu pokažu svoje najotkačenije plesne pokrete (kao što je i on učinio u spomenutom videu), a da će on potom odabrati nekoliko najboljih i postaviti ih na svom profilu, koji trenutno prati 77,2 miliona ljudi.

Kako se u pozadini svega ovoga nalazi reklama za jednu nemačku kompaniju, svima je jasno da je Bieber i te kako plaćen za ovaj vid promocije, pa su se mnogi našalili na taj račun da je Justin zaboravio Lucifera i njegova posla na ovoj društvenoj mreži zarad nekoliko miliona dolara.

Let me see your #unlimitedmoves

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Povezane vesti

Back to Top