Search
Close this search box.

Zadruga, Glogovac i Ubice mog oca najtraženiji pojmovi na Googlu u Srbiji

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Google je danas je objavio rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih termina u 2018. godini, nudeći jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim momentima i trendovima u Srbiji.

Građani Srbije su, u 2018. godini, na Google pretraživaču najčešće pretraživali rijaliti i serijske programe, kao i sportske događaje. Događaji kao što su Svetsko prvenstvo u fudbalu i fudbalska utakmica Zvezda – Liverpul najviše su zanimali građane u proteklih 12 meseci, prenosi N1.

Veoma su popularne bile i pretrage aktuelnih televizijskih sadržaja, pre svega domaćih i stranih igranih serija, kao i rijaliti programa koji su zabavljali građane u ovoj godini.

Najpretraživaniji pojmovi u Srbiji:

– Zadruga
– Nebojša Glogovac
– Svetsko prvenstvo
– Zvezda – Liverpul
– Ubice mog oca
– Istine i laži
– Južni vetar
– Beer Fest
– Evrovizija
– Zvezda – Napoli

Na listi najpretraživanijih događaja su:  Svetsko prvenstvo, Zvezda – Liverpul, Beer Fest, Evrovizija, utakmica Zvezda – Napoli, Vimbldon, Uskrs, utakmice Srbija – Švajcarska i Srbija – Brazil kao i Australian Open.

Lista najpretraživanijih serija:

-Ubice mog oca
– Istine i laži
– Jutro će promeniti sve
– Ćerke
– Pogrešan čovek
– Žigosani u reketu
– Povratak Lukasa
-Za mog sina
– Istanbulska nevesta
– Nemanjići – rađanje kraljevine

Najpretraživaniji sportisti su Milan Pavkov, Novak Đoković, Luka Modrić, Aleksandar Kolarov, Kevin Anderson,  a najpretraživaniji filmovi su Južni vetar, Pedeset nijansi – oslobođeni, Venom, Deadpool 2, Bohemian Rhapsody.

POSLEDNJE VESTI