in

Zašto je Duško Tošić otpratio Karleušu sa Instagrama

Pop zvezda otkrila pozadinu

Već izvesno vreme se spekuliše o tome da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića na staklenim nogama, a priče o razvodu dodatno je podgrejala informacija da je fudbaler otpratio pevačicu sa Instagrama.

Uprkos tome što žive na dve različite adrese zbog njegovog angažmana u fudbalu, Duško i Jelena uspešno su prevazišli sve probleme.

Pop zvezda je objasnila zašto je fudbaler doneo odluku da je otprati sa ove društvene mreže.

„Duško je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram”. Ne želi da zna, ne želi da vidi,“ rekla je JK.

„On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena,“ objasnila je Jelena za Telegraf.

Ona je dodala da je apsurd što je često proglašavaju za najbolju obučenu iako je stalno skoro gola.

Karleuša je u više navrata zamolila domaće medije da ne prenose lažne informacije, te da je u njenom braku sve u redu.

„Nikada se mediji u Srbiji nisu toliko otvoreno borili i upirali da unište jednu porodicu, jedan brak. Izgubila se svaka mera i ukus u toliko otvorenom devijantnom NAVIJANJU da meni bude loše! To otvoreno navijanje raznih bolesnih Informera, Kurira itd pokazatelj je pravog lica tih nazovi novinara i njihovih urednika,“ počela je ona.

„Reč je o polusvetu gde urednici imaju i vanbračnu decu a propovedaju lažni moral. Tužna istina je da je novinarstvo u Srbiji odavno dodirnulo dno a da bolesni tabloidi i njihovi devijantni zaposleni otvoreno seju mržnju, zlo, otrov protiv svakog ko se usprotivi njihovoj bolesti. Neka Srbija i Balkan SHVATE-moj brak je moja stvar!“ nastavila je.

„Gledajte svoje porodice i bavite se svojim životima! Dosta ste ispirali usta MOJIM ŽIVOTOM! Manite se “gospodo” moje pi*ke i mog braka, muža, horoskopa, bajanja, laži! Moja porodica je moja stvar. Ako iko treba da saopšti detalje mog braka, to ću biti jer samo ja znam istinu o mom privatnom životu. Svakako NE nesrećnici koji OTVORENO ŽELE ZLO i ne stide se toga, baveći se tudjim životom,“ rekla je Jelena i upitala:

„Zar vam to posle svog zla koje ste mi grupno učinili nije jasno?! Ne vredi vam… jer sam ja jedna jača od svih vas gremlina.“