Search
Close this search box.

Zašto je Emma Watson odbila da igra Pepeljugu, a prihvatila ulogu Lepotice?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Emma je odbila ulogu Pepeljuge.. (foto: Instagram/emmawatson)

Glumica Emma Watson, imala je iza sebe mnoge zapažene uloge u velikim fimskim ostvarenjima, a sada je dobila priliku da tumači ulogu Lepotice u igranoj verziji filma Lepotica i zver.

Njoj je, kako sama Emma otkriva, bilo ponuđeno da zaigra u još jednom Diznijevom klasiku, ali je tu ulogu odbila. Najpre je imala ponudu da glumi Pepeljugu u Kenneth Branaghovom rimejku ovog filma, međutim, to nije želela.

Britanska zvezda nije prihvatila ovu ulogu jer je, kako ona navodi, želela ‘nešto više’ za sebe i nešto čime bi bila više inspirisana. A kada je prihvatila ponudu za Lepoticu i zver, priznala je za Total film da je bila zabrinuta oko scenarija filma, te da je bilo potrebno da sarađuje s direktorom Billom Condonom. Ona je odlučila da preuzme učešće u filmu nakon što su se složili da zajedno rade na njenom liku.

Emma Watson (foto: Screenshot)

„Nisam znala da će snimati Lepoticu i zver kada sam odbila ulogu Pepeljuge. Ali kada su mi ponudili novu ulogu, shvatila sam da taj lik mnogo više rezonira sa mnom“, navodi  Emma i o svom liku kaže: „Ona je radoznala, saosećajna i otvorenog uma. Ona uspeva da zadrži integritet i potpuno je nazavisna u svojim stavovima“.

U nastavku pogledajte trejler igrane verzije ove čuvene bajke:

POSLEDNJE VESTI