Prati nas

Život

Zašto se Anastasija više ne druži sa Lunom Đogani i da li ide na fakultet?

Prekinule prijateljstvo (foto: Facebook)

Prekinule prijateljstvo (foto: Facebook)

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani odrasle su kao deca poznatih roditelja pod budnim okom kamere i poznavajući se odmalena, druženje su nastavile i u tinejdžerskim godinama. Međutim, nedavno se pojavila informacija da dve nekada najbolje drugarice više nisu u kontaktu.

Iako je potvrdila da su je na njeno druženje sa Lunom stavljena tačka, Anastasija nije želela mnogo da otkriva, samo je kratko rekla: “Ne bih to komentarisala, samo ću reći, kao što svi već znaju, već duže vreme nismo u kontaktu. Ne postoji neki veliki razlog, jednostavno su nam se putevi razišli i to je normalno. Bile smo mlade, jesmo se mnogo družile, ali eto, i to se desi”, izjavila je ona za Clip.rs.

Cecina ćerka se neretko nađe na udaru onih koji smatraju da svojim Instagram profilom daje loš primer devojkama time što je non stop sređena i našminkana, te se stiče utisak da joj je to jedini posao u životu. Ipak, ona kaže da ide na fakultet i da je potpuno usresređena na predavanja. “Kada sam na fakultetu ne slikam se, fokusirana sam na predavanja. Svoj Instagram profil, iako pokazujem neke delove privatnog života, više koristim za modu, za modne kombinacije jer me to mnogo zanima. To što ne kačim slike sa fakulteta ne znači da ne idem na isti”, zaključila je Anastasija o kojoj se ovih dana još više piše u medijima zbog romanse sa košarkašem Milošem Teodosićem.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top