Search
Close this search box.

Zbog ovog su raskinuli: Anastasiju nije prihvatila porodica Kuljić! Đorđe želeo decu, a Tasa jurila karijeru!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić razišli su se nakon pet godina veze, taman kada su otpočeli zajednički život u stanu na Dorćolu i to samo pre četiri meseca. Anastasija je stalno ponavljala da je mlada za udaju i decu, pa je to uticalo na dalji tok njihove veze, ali kako priča izvor blizak ovom paru, porodica Kuljić nije bila oduševljena snajkom, pa je i to jedan od razloga raskida.
„Tek kada su počeli da žive zajedno, shvatili su da nisu jedno za drugo. Anastasija je mahom bila sama u stanu, dok je Đorđe zbog posla često putovao, što je njoj mnogo smetalo. Dok su živeli na relaciji Novi Sad,“ Beograd viđali su se kada im vreme to dozvoli, svako je jurio za svojim poslom, a sada su uvideli da se neke stvari jednostvano ne poklapaju, dosta su se udaljili. Ne postoji treća osoba i niko nikog nije prevario, jednostavno se ljubav ugasila. Imaju različite karaktere, ona je prilično statična vezana za kuću dok je on neko ko voli provod, izlaske i putovanja. Mislim da ona jednostano nije imala dovoljno energije da ga isprati. Đorđe je od nje stariji devet godina, želeo je porodicu, dok je ona tek počela da gradi karijeru i nije bila spremna da postane majka. Upoznali su se kada je ona imala svega 18 godina i na neki način je sigurno ostala neiživljena,“ priča izvor blizak Đorđu i dodaje:
„Sa druge strane čuo sam priče da njegova porodica nije bila baš oduševljena izborom. Smatraju da čoveku poput njega treba žena koja će ga pratiti u stopu, a ne koja će graditi svoju karijeru. Da se razumemo, nemaju oni ništa konkretno protiv Anastasije, samo misle da nije za njihovog sina. Smatraju da dok on jurca po svetu, zarađuje novac i širi biznis treba da ima kod kuće ženu koja će da čuva i podiže decu. Dvoje ljudi koji grade karijere, ne mogu se posvetiti jedno drugom a kamoli porodici. Anastasija se vratila u kuću kod majke, jer je stan na Dorćolu kupio Đorđe.“ Kako se pisalo, stan se prostire na čak 200 kvadrata, a navodno su ga platili 750.000 evra, Anastasija ga je opremala po svom ukusu, ali nije dugo uživala u njemu. Mnogi su verovali da će se njihova ljubavna priča krunisati brakom, ali su, reklo bi se iznenada, odlučili da svako nastavi svojim putem. Đorđe potiče iz ugledne novosadske porodice, u kojoj se uspeh prenosi s kolena na koleno. Dugo je živeo u Americi, gde se i školovao. Prethodno je završio elitnu srednju školu u Švajcarskoj. Nastavljajući stopama oca, uspešnog biznismena, Đorđe je sa one strane Atlantika ušao u poslovne vode i sada upravlja velikom kompanijom transport, počeo je sa jednim kamionom, a danas ih poseduje više od sto, i svi rade punom parom. PRINTSCREEN/INSTAGRAM Nekadašnji prijatelj porodice Ražnatović, Saša Vidić, još u aprilu prošle godine predvideo je krah ove ljubavi, a sve, kako je naveo, zbog porodice Kuljić koja nije želela Anastasiju za snajku. „Znam da se Anastasija neće udati za Đorđa. Kako znam? Pa, bukvalno tako. Otac njenog dečka je ozbiljan biznismen u Americi, ima tamo ozbiljan posao, a ovi svi su tamo zabranjeni zauvek zbog Arkana. Da li misliš da bi stvarno tata dozvolio takvu veridbu ili svadbu? Svašta. Ta veza Cecine ćerke kolko traje – traje i tu je kraj. Nikakve svadbe tu neće biti,“ rekao je Vidić.

POSLEDNJE VESTI