Željko Šašić poručuje: Dara Bubamara se drogira!

Željko opet udara na Daru (foto: Gdeizaci)

Već nekoliko meseci unazad Dara Bubamara ratuje sa mnogim kolegama, među kojima se našao i Željko Šašić. Kada je u jednom intervjuu Šašić je rekao da su Darine grudi prevelike, postalo je jasno da se ovaj rat neće skoro završiti.

Međutim, posle nedavno održanog Pinkovog Festivala, u medijima su se pojavile priče da se Šašić te večeri izvinjavao Bubamari zbog izrečenih uvreda, a Željko je rešio to da demantuje.

“Ha-ha-ha. Nemojte molim vas više da me zasmejavate! Ja se pomirio s njom? Pa, ona se drogira”, bila je prva Šašićeva reakcija, a onda se uozbiljio: “Pomirio bih se s Darom, ali stvarno nemam vremena”, rekao je Željko za medije i dodao:

“Ona je bila namrštena celo veče za razliku od mene, a vi ste bili svedoci da sam bio normalan i opušten. Nije bilo prilike da se mirim, a nemam ni zašto da se mirim. Sve što sam rekao, to mogu da joj kažem i u oči. Zamolio bih vas da konačno stavimo tačku na tu priču. Dosad sam se bavio bubamarama, a odsad ću isključivo bubašvabama. Što bih se ja sad svađao i prepucavao s osobom koja nije završila ni osnovnu školu”,  zaključio je Željko.

Povezane vesti