in

Ženska podrška Marku Konu!

Ovo je baš zanimljiva akcija! Neko se setio da podrži našeg predstavnika Marka Kona i pobuni se zbog svih negativnih komentara protiv njega.

Ženska ekipa koju čine Markove koleginice Jelena iz Zane, Leontina Vukomanović, Ivana Negativ i Tijana Dapčević želele su da izraze svoje nezadovoljsto što mnogi osporvaju Marka Kona kao srpskog predstavnika na Evroviziji. Kako kažu dame, one misle da je Marko baš taj koji treba da putuje u Moskvu.

leontina-i-jelena

“Mi, mislim na žene koje se bave pop muzikom, dogovorile smo se da podržimo Marka, prvenstveno što mu se pesma zove „Cipela” – kaže Leontina, a Jelena dodaje: “Da se pesma nekim slučajem zove „Čizma”, još više bih ga bodrila!”

Leontina je bila ta koja je Marku Konu predložila da nastupi na Beoviziji:

“Kada sam prvi put čula Markovu pesmu, rekla sam mu da ima hit u rukama i da s njim treba da ide u Evropu. Pitala sam ga zašto se ne prijavi za „Evroviziju”, a onda sam shvatila da na tom putu postoji mala poteškoća koja se zove „Beovizija”. Ipak, rekla sam mu da ga ništa ne košta da se proba.”

Kao što svi znamo Marko je probao i pobedio, a ekipa pevačica je oduševljena reakcijom žirija koji su kako one kažu doneli pravu odluku i izabrali pravog predastavnika Srbije za Eurosong.

Pevačice su odlučile da Marku naprave i veliku žurku gde će on biti jedini muški gost među mnogobrojnim ženama. Super ideja!

izvor: Press