in

Zorannah na meti negativnih komenatara zbog ove fotke


Najpoznatijoj srpskoj modnoj blogerki Zorani Jovanović negativni komentari nisu nešto strano jer joj svakodnevno zatrpavaju sve društvene mreže na kojima je aktivna kritikama na račun klipova koje snima, životne filozofije i sada već čuvenog pozdrava Ćao, svima.

View this post on Instagram

🐰 ph by @dusannpetrovic

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Međutim, ono na šta Zorannah nije navikla je to da se često dovode u pitanje njeni modni izbori jer, ruku na srce, šta god neko mislio o njoj kao osobi ova mlada devojka s pravom nosi epitet modne blogerke jer ne samo da ume jako dobro da kombinuje krpice nego šalje i jako dobru poruku o nošenju nekih odevnih komada više puta u bezbroj različitih varijanti. Dok ostale zvezde plasiraju trend nošenja jednih cipela ili haljine svega jedanput, Zorana je svesna prosečne publike koja je prati i akcenat je na kombinovanju.

Međutim, poslednje fotografije koje je postavila su naišle na salvu oštrih komentara na račun međunožja koje je u prvom planu i, kako neki kažu, nije vidljivo na pristojan način. Da li su ove kritike osnovane ili ne, prosudite sami.