in

Zorannah nije anoreksična, samo se fotošopira do iznemoglosti


Video otkrio istinu

Pre nekoliko dana, srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah objavila je fotografije na kojima izgleda previše mršavo, što je njene pratioce zabrinulo.

Mnogi su joj u komentarima pisali da izgleda anoreksično, no čini se da je istina sasvim drugačija.

Na poslednjoj objavljenoj fotografiji, Zorannah pozira kod kuće u crnim helnakama i žutom topu, ali pratioci su brzo primetili kako joj je struk izuzetno tanak – zapravo, mnogo tanji nego na videu koji je objavila u Instagram pričama.

Pronađi razliku

„Šaka ti je deblja od struka“, samo je jedan od komentara koji se našao ispod sporne fotografije.

Čini se da je, bar nakratko, u vodu pala lažna priča o anoreksiji popularne blogerke, a da je u prvi plan izbilo – fotošopiranje do iznemoglosti.

Zorannah, boginja problematičnih izjava

Nekadašnja modna blogerka prethodnih meseci ne može da se pohvali medijskih objavama u pozitivnom kontekstu. Prvo je briljirala stavovima da su muškarci važniji od žena.

„Žena uvek treba da deluje manje moćno, da manje zarađuje i da joj muž bude glavna preokupacija, a na njemu je da ona poželi da bude moćna samo za njega,“ rekla je ona i degradirala i sebe i druge žene.

Podsetimo, prošle godine imala je sličan ispad u jednim novinama, kada je izjavila „da svaka žena treba da prati svog muškarca na kraj sveta i da zbog njega svoju karijeru stavi u drugi plan“.

A u jeku pandemije korona virusa, rešila je da širi svoje teorije – koje se kose sa naukom, ali i zdravim razumom.

Ona ne samo da je objasnila kako ona smatra da je virus nastao, da ima lek, već je dala i termin kada smatra da “ludnica” prestaje.

“Ja mislim da je taj virus veštačkim putem nastao, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju vakcinu za to, već napravljenu unapred, pre xy vremena. Strateški je bilo plasirano tamo gde jeste, otišlo je predaleko, to je moje mišljenje,“ objasnila je, pa se ogradila.

 Dakle, ne mora da znači da sam upravu, možda sam potpuno sve pogrešno skapirala. Mislim da će za par nedelja magično da se pojavi ta vakcina i da će se sve vratiti u normalu do nekog maja, nadamo se”, rekla je Zorannah u videu, koji se pojavio na Twitteru.