Zorica Brunclik otkrila zbog čega je plakala, kao i šta su u montaži uradili od toga

(foto: Instagram/zb_fanpage)

Ako niste gledali, onda ste sigurno čuli za pravu dramu koja se odigrala u prethodnoj emisiji takmičenja Pinkove zvezde. Da podsetimo, kraljica narodne muzike Zorica Brunclik se u jednom trenutku tokom komentarisanja stručnog žirija rasplakala i tom prilikom napustila studio. Kako je kasnije sama obrazložila, njenu burnu reakciju i revolt izazvalo je konstantno omalovažavanje nje, kao i koleginica Dare Bubamare i Dragane Mirković od strane voditelja pomenutog takmičenja Milana Kalinića i poslednjeg ženskog člana žirija, pevačice Aleksandre Radović.

Povodom navedenog incidenta, Zorica se prvi put javno oglasila u emisiji Ami G show i tom prilikom izjavila: “Plakala sam za sve pare! Povredili su me, ovo nije šala. Možda sam ja pogrešno shvatila ali kada je neko voditelj emisije, mislim da ima samo ulogu da najavi i odjavi, a ne da raspravlja sa nama paralelno i ravnopravno i da se meša žiriju u odluke. Bar sam ja to shvatila. Međutim stvar je na sceni očigledno drugačija. Kad smo krenuli nismo mogli da se zaustavimo, tako da se ni ja u plakanju nisam zaustavila. Završilo se kako se završilo, idemo dalje.”

Pevačica je takođe naglasila da se pomenuta scena zapravo dogodila na kraju snimanja, ali da su je u montaži pomerili na početak zarad veće gledanosti. “

“U montaži se rade stvari za potrebe produkcije, pa nešto što se desilo na kraju stave na početak da bi rejting bio veliki i da bi bilo interesantno. I onda ispadne dva kandidata posle mog plakanja – gledam i ne verujem – ja sam raspoložena, sasvim u redu i na mestu. Oni premeste scene pa svi ispadnemo čudni”, objasnila je Zorica i tom prilikom dodala kako joj se zamera za sve što uradi, a kada to isto uradi neko drugi, sve je okej.

Povezane vesti

Back to Top