Prati nas

Događaj

Zovu ga kraljem klubova, a sada je promovisao svoj prvi spot

Prvim spotom svi oduševljeni E-Stock/Kobra

U jednom prestonickom lokalu, atraktivni pevač Milan Ankić promovisao svoj prvi spot za numeru pod nazivom Do ludila.

Mesto desavanja je bilo krcato prelepim devojkama ali i brojnim predstavnicima estrade što je bilo za očekivati s obzirom na to da Milan nije početnik – on poslednjih deset godina suvereno vlada beogradskom noćnom scenom, zbog čega je zaradio epitet kralja klubova.

Tu je bila i Marina Visković E-Stock/Kobra

Marina Visković sa kojom je svojevremeno Ankić nastupao dosla je da ga podrži. Na početku karijere radio je i sa Ninom Radulović ali ona je, kako bi izbegla preteranu paznju medija došla poslednja. Uprkos tome što se sa partnerom, teniserom Filipom Karajinovićem nikada ne pojavljuje zajedno na javnim događajima, ovaj je bio izuzetak.

Nina sa partnerom i Milanom E-Stock/Kobra

Goga Sekulić je sedela u drustvu Dragana Brajovića Braje i njegovog sina, a Saša Vidić je zabavljao prisutne medije svojim duhovitim modnim komentarima na račun cele estrade.

Goga i Braja uživali E-Stock/Kobra

Veliku pažnju izazvao je dolazak devojke iz spota, misice iz Hrvatske sa atraktivnim drugaricama tako da su pripadnici jaceg pola komentarisali da nikada nisu bili na lepšoj promociji – i u figurativnom i u bukvalnom smislu!

I manekenka je bila tu E-Stock/Kobra

Već sa prvim spotom Milan Ankić je osvojio brojne simpatije i najavio da od njega i ubuduce možemo da ocekujemo samo kvalitetno i drugačije.

1 komentar

1 komentar

  1. ss

    17. 05. 2018. at 18:19

    ko je sad ovaj

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top