Žurka iznenađenja za Ciaru: Dive kao superheroji

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ciara i Russell kao Betmen i Betgrl (foto: Instagram)

Pevačica Ciara je u subotu proslavila jubilarni trideseti rođendan koji je više podsećao na kostimiranu zabavu akcionih heroja u duhu predstojeće Noći veštica.

Najbolji kostimi poznatih za Noć veštica

Slavljenica sa svojim odredom superheroina (foto: Instagram)

Mnogo poznatih ličnosti se okupilo na zabavi u Warner Brothers studiu u Burbanku, a slavljenica je mislila da sa dečkom, igračem američkog fudbala, Russelom Wilsonom ide na filmsku premijeru obučeni kao Betmen i Batgirl, u fantastično realističnom Betmobilu. Njihov sedamnaestomesečni sin Future Zahir je bio obučen kao Supermen, a među sto prijatelja koji su prisustvovali žurci iznenađenja bile su i Beyonce, Serena Williams, Kelly Rowland, Lily Collins, LaLa Anthony.

LaLa Anthony, Beyonce i Kelly Rowland u kostimima omiljenih super junaka (foto: Instagram)

„Svi su uzviknuli ‘Iznenađenje’ kada su Ciara i Russell izašli iz automobila“, kaže izvor. „Ciara je bila preplavljena emocijama i krenule su joj suze radosnice. Gosti su večerali suši i plesali do kasno u noć“, dodaje izvor na kraju.

Betgrl i Storm iz X Men-a (foto: Instagram)

Jedan od najupečatljivijih kostima večeri imala je Beyonce, koja je sa belom perikom i svetlim sočivima bila Storm, jedna od superheroja iz stripa X Men.

Lily Collins kao Superwoman pozira sa Ciarom (foto: Instagram)

Mlada glumica Lily Collins je na žurku otišla kao Superwoman i pored fotografije sa slavljenicom koju je postavila na Twitter je napisala: „Srećan rođendan najlepšoj ženi mački koju znam. Obožavam tvoj pozitivni duh, snažnu dušu i predivno srce“.

POSLEDNJE VESTI