in

Zverka iz „Seks i grada“ u Beogradu!

Glavni zavodnik u kultnoj seriji Seks i grad, američki glumac Kris Not, juče je stigao u Srbiju! Brojne dame koje su ga juče srele na ulicama glavnog grada bile su u čudu videvši Zverku kako šeta prestonicom.

„Ovde sam zbog snimanja serije Titanik: Krv i čelik i veoma mi se dopada vaš glavni grad. Pravo otkrovenje su ljudi, veoma su otvoreni i osećam se prijatno. Vidite da sam u ovom trenutku sam iako mi je ovo prvi put da posećujem vašu zemlju i osećaj je fenomenalan“, izjavio je Not za Alo i dodao da je prijatno iznenađen što su ga ljudi prepoznali.

„Danas sam razgovarao s mnogo ljudi, mnogi su me startovali na ulici i saznao sam da je moj lik gospodina Zverke ovde veoma popularan. Nažalost, u Beogradu ostajem samo jedan dan, ali moraću da se vratim jer, da budem iskren, ništa nisam uspeo da vidim“, poručio je Kris.

Inače, serija Titanik: Krv i čelik, zbog koje je Not došao u Srbiju, govori o nastanku najpoznatijeg potonulog broda u dvadesetom veku. Režija je poverena Kiranu Doneliju, a u 12 epizoda serije pojaviće se 40 domaćih glumaca. Serija se snima na tri lokacije: u Beogradu, Kragujevcu i Belfastu.